prečítala som si ho, ale už si vôbec nepamätám, o čo tam šlo (nejaká zakázaná láska isto, incest, ako sa na šejkspíra patrí, ale viac si fakt nepamätám), ani som si na mature nespomenula na oféliu.
nebola to strata času, ale zase nie som až tak rada, lebo keďže si to nepamätám, bolo mi to nahovno. môžem sa max. chváliť, že som to prečítala, ale to je tak všetko.
ale ak to mám zovšeobecniť, som rada za takmer každú knihu, ktorú prečítam, tak zahlasujem, že som rada.
@tinica a ako mam zahlasovat ja? v skole nam to kazali si precitat, ale iba som si na internete nasla taky vycuc,aby som aspon priblizne vedela o com to je.
takze viem len priblizne co sa tam dialo, v skole ma nastastie ucitelka nevyvolala takze neviem kolko som z toho v skutocnosti vedela.
Necitala som, ale ked nam slovencinarka vravela ako sa to skoncilo, tak som sa dost smiala, asi autor nevedel jak to ma ukoncit tak si povedal, ze necha vsetky postavy zomriet
@lenkaska1 nahodou to je super. v dnesnych knihach/filmoch vzdy hl.hrdinovia preziju, zachrania svet a su stastni az kym nepomru....happy endy mi uz lezu krkom.
vazne som uvazovala,ze keby som mala talent na pisanie tak budem pisat knihy,ktore budu mat VZDY tragicky koniec (zomru ti dobri, nikto nezachrani svet, vsetko sa len zhorsi a tak) pre ludi by to bola taka oddychovka popri tych vsetkych ostatnych knihach
@janehonda akoze verim, ze je to take dramaticke a tak a ze moze to byt dobre, ale zas ja mam rada aspon trosku lepsie konce.. Aj ked z hentoho by som sa skor smiala ako plakala
...lebo ak si chcem kuknut nejaky film, pripadne precitat knihu, tak chcem utiect od reality a nie plakat este aj pri tom. Preto sa vyhybam dramam.
@janehonda Na zakladke asi v 8. triede som za nejake umiestnenie v recitacnej sutazi dostala tuto knihu » www.martinus.sk/?uItem=12797... , ktora mala rovno zly zaciatok, nielen koniec...
musim povedat, ze ma vobec nepotesila, v prvej kapitole sa stalo tolko tragedii, ze som to okamzite prestala citat a žasla som, ako nieco take mozu dat dievcatku na citanie... Ta vyhra ma vobec nepotesila... som prekvapena kolko ma ta kniha dobrych ohlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nebola to strata času, ale zase nie som až tak rada, lebo keďže si to nepamätám, bolo mi to nahovno. môžem sa max. chváliť, že som to prečítala, ale to je tak všetko.
ale ak to mám zovšeobecniť, som rada za takmer každú knihu, ktorú prečítam, tak zahlasujem, že som rada.
Neviem si vybrat moznost
takze viem len priblizne co sa tam dialo, v skole ma nastastie ucitelka nevyvolala takze neviem kolko som z toho v skutocnosti vedela.
vazne som uvazovala,ze keby som mala talent na pisanie tak budem pisat knihy,ktore budu mat VZDY tragicky koniec (zomru ti dobri, nikto nezachrani svet, vsetko sa len zhorsi a tak) pre ludi by to bola taka oddychovka popri tych vsetkych ostatnych knihach
...lebo ak si chcem kuknut nejaky film, pripadne precitat knihu, tak chcem utiect od reality a nie plakat este aj pri tom. Preto sa vyhybam dramam.
musim povedat, ze ma vobec nepotesila, v prvej kapitole sa stalo tolko tragedii, ze som to okamzite prestala citat a žasla som, ako nieco take mozu dat dievcatku na citanie... Ta vyhra ma vobec nepotesila... som prekvapena kolko ma ta kniha dobrych ohlasov
strata času to určite nebola, ale top toho čo som kedy čítala to tiež nebol....
Shakespear má skvelé hry - tragédie sú podľa mňa najlepšie a Hamlet sa mi páčil ešte viac, ako Rómeo a Júlia