@kolini je aj film teraz ma napadlo! a ja ho mam! a je celkom pozeratelny ale naozaj vrelo odporucam si to raz precitat ak mas rad politiku konspiracie filozofovanie a take hovadiny
vsetci v triede basnia o Orwellovej knizke, ale mna to netaha.. politika ma netrapi.. a filozofovanie mam rad len na bizarnej urovni v ramci recesistickych tem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@kolini 1984 je najlepsia kniha aku som kedy citala a neni ani hruba lepsie sa to bude citat ako pocuvat 16 hodin to by sa ani mne nie
ale vazne je to lepsie ako divadlo ja som sa to snazila citat ale hrozne mi vadila forma akou to je pisane
mne sa v ramci skoly nic nechce..tam bude asi problem.. i ked Dejepis mam rad
vsetci v triede basnia o Orwellovej knizke, ale mna to netaha.. politika ma netrapi.. a filozofovanie mam rad len na bizarnej urovni v ramci recesistickych tem...
@lucina223 gabbi.sabolova@gmail.com ..dakujem
@feex8 ak najdes posli..kdyby nahodou
btw hamleta zbožňujem
Ale pre absolútnych buranov a prokrastinátorov odporúčam Simpsonovcov, tam je to celé v dvadsiatich minútach :p