co vsetko vam dal, ked ste ho citali? je to otazka pre tych, ktori nepocuvaju zmodifikovane reci o jatkach (ok, zabudnime na Tita Andronica), a tych, ktori neprevracaju oci pri mene Shakespeare-naveky zijuci majster slova, uvitam nazory, ako na vas posob
Hamlet je skvelý, perfektný a všetko, Hamlet mi dal trochu iný pohlad na svet, vyborný knižný zážitok a lasku k shakespearovi a zopar prebdených nocí( žiť či nežiť? slight_smile:
- okrem neho som citala asi dalsich 10 hier od shakespeara (ano viem ze som divná) velmi sa mi páčil aj macbeth a othello a tiez antonio a kleopatra aj romeo a julia, no skoncim lebo by som sa tu prilis rozpisala
ale perfekné je ked si to pozrite v divadle, to je uplne že wau
O Shakespeare to je páán autor, milujem jeho dila.Su úžasne, plne kráásných citátov. Hamlet, ano aj toto dielo ma ohurilo, hlavne tá postava.Arogantný, príťažlivý Hamlet, hrajuci sa na pometeného nasledovníka tronu, proste úúžasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
- okrem neho som citala asi dalsich 10 hier od shakespeara (ano viem ze som divná) velmi sa mi páčil aj macbeth a othello a tiez antonio a kleopatra aj romeo a julia, no skoncim lebo by som sa tu prilis rozpisala
ale perfekné je ked si to pozrite v divadle, to je uplne že wau
shakespeare bol borec!!!