Máme si do školy pripraviť diskusný príspevok o Hamletovi a malo by to súvisieť s citátom : ,, Čosi je zhnité v našom dánskom štát" a vlastne s pocitmi Hamleta v diele . Knihu som prečítala , ale aj tak by som si rada prečítala nejaký váš názor .
..veď Hamlet myslel to, že akí magori tam žijú a že jeho strýko, ktorý zabil jeho otca vládne, že všetci sú špehovia ..?.. a samé intrigy .. a Shakespeare vlastne myslel anglický štát, len dej preniesol do Dánska
Ak som to spravne pochopila tak asi by som rozpravala o tom, ze ma podozrenie ci dokonca vie ako to bolo zo smrtou jeho otca a chce to odhalit pred vsetkymi aby sa strykovi pomstil, pripadne snovanie jeho vrazdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Hamlet ma moc nebavil keď som ho čítal.. nuda celkom, neviem prečo
..veď Hamlet myslel to, že akí magori tam žijú a že jeho strýko, ktorý zabil jeho otca vládne, že všetci sú špehovia ..?.. a samé intrigy .. a Shakespeare vlastne myslel anglický štát, len dej preniesol do Dánska