nevidim tam ziadny problem, jedine by bol uvedeny @3 ale tak jej mozes dopredu povedat nech nechodi
Takym co to vadi asi nikdy nepojdu napr. do sauny normalne ale iba v plavkach
jezismaria, uz len to ak by sme nemali zamok, tak by som ich hnala von tak rychlo, ako by to slo... prepana. zeby mi nasi liezli, ked som vo vali.. alebo by som im povedala, ze ked mi budu liezt do kupelne oni, ked sa sprchujem, tak potom budem liezt aj ja im stavim sa, zeby uz potom neprisli
Matka mi to robí pravidelne- neznáša totiž keď sa zamkýnam, mám chuť vraždiť neznášam to :/ a oco... ten len pootvorí a nahúka na mňa nech odtiaľ padám že miniem všetku teplú vodu
@14 nie, preco... ved ked im dam na javo, ze mi to vadi, tak preco by mi mali robit napriek? a toto by bol myslim dostatocny sposom na to, aby som im to dala pekne najavo
trapas by to bol keby tam vbehol hocikto,nerozlišujem či je to rodina alebo neznámy...dneska som prišla domov zo školy a medzi dverami ako som si otvorila blízko máme kúpelňu a dvere na nej otvorené a mama vpohode len tak si tam behala holá...videla že som prišla a videla som ju a ani ju nenapadne zavrieť si tie dvere...omg
kooks, co sa to dneska deje, prisamvacku sa roztrhol pytel s nehorazne drbnutymi temami na fora...
kokos, coho sa hanbit prosim vas pred rodicmi?? vo veku, ked my potrebujeme sukromie, im je uz davno jasne, ze ho potrebujeme...ak dojde k nehode, tak co uz...keby smetiar alebo postar nepoviem, ale rodicia...beztak z nas videli vsetko, aj ked mozno to bolo inej velkosti ked to videli naposledy...
@boo ved preto tato anketa.ja by som sa sice zarazila, ale nejak -ved ma uz videli velakrat @pawlo - jasne ze kluce poznam, preto je tam napisane ze taka moznost sa vylucuje - tu by dali vsetci a nebolo by o com diskutovat.
Serie ma to, furt mi tam behajú! A to máme posrané úúplne PRIEHĽADNÉ sklo na sprchovacom kúte, nenávidím to! To je choré, také niečo by ani nemali vyrábať!
ehm...a preco by mi to malo vadit?:p
s takymito vecami som nikdy nemala problem
a vobec...teraz cez vikend sme boli v byte u kamaratky a chystali sme sa tam na ples - bolo nas tam 8, 6 zien, 2 chlapi, dvere kupelne su scasti presklene, nevidno cez ne uplne ale obrysy ano:p v istom momente sme boli v kupelni styri jedna sa sprchovala, 2 si umyvali zuby a posledna hladala tie spravne nausnice:p
mame pokazenu klucku tak sa zamknut neda... ale vzdy sa o tom vie, ked je niekto tam, najradsej mam, ked mama mi tam vbehne, ze :"aha ake tricko som si kupila" a ja naha vo vani
No co je na tom take strasne Akoze, ked nahodou hej sa stane, ze mi niekto vtrhne do kupelne, teda, niekto z mojich rodicov (coz nie je mozne, lebo sa zamykam tak no a co, berieme to sportovne Berte to tak, ze nahatych vas videli od malicka niekolko stokrat... Ale tak neprijemne to je
no my mavame v kupelni vacsinou rodinne stretnutie a to nas je sest! jeden je v sprche, dalsi si umyva zuby, dalsi kupe toho najmensieho vo vanicke, jeden este sedi na wc a ten posledny tam je uz len preto aby nechybal takze v pohode
ja keby som sa nezamykala tak tam mam brata neustale sice teraz uz neni doma bo je na intraku ale..v casoch ked este byval doma a ja som bola mensia..jemu bolo jedno ci tam dakto je..proste vosiel..a ja som sa jedina nezamykala bo som nemohla raz som sa totiz nejak vymkla ani nvm jak noo..a furt mi tam lozil..a tak ma to nastvalo tak som sa zacala zamykat..a odvtedy no problemo ale tak..bolo by mi to neprijemne..u mamy este beriem..bo sak mamka ale u oca abo brata by som ich roztrepala sak suuuukromie neee?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Horšie je keď tam masturbujem smiley: a vojde matka, to fakt neznášam.
ale uz ked to skusi otec, to mi ujdu aj take neslusnejsie slova ups
Takym co to vadi asi nikdy nepojdu napr. do sauny normalne ale iba v plavkach
to fakt len moja mama je taka exhibicionistka?
kokos, coho sa hanbit prosim vas pred rodicmi?? vo veku, ked my potrebujeme sukromie, im je uz davno jasne, ze ho potrebujeme...ak dojde k nehode, tak co uz...keby smetiar alebo postar nepoviem, ale rodicia...beztak z nas videli vsetko, aj ked mozno to bolo inej velkosti ked to videli naposledy...
@pawlo - jasne ze kluce poznam, preto je tam napisane ze taka moznost sa vylucuje - tu by dali vsetci a nebolo by o com diskutovat.
s takymito vecami som nikdy nemala problem
a vobec...teraz cez vikend sme boli v byte u kamaratky a chystali sme sa tam na ples - bolo nas tam 8, 6 zien, 2 chlapi, dvere kupelne su scasti presklene, nevidno cez ne uplne ale obrysy ano:p v istom momente sme boli v kupelni styri jedna sa sprchovala, 2 si umyvali zuby a posledna hladala tie spravne nausnice:p
ale raz mi vbehol do kupelne bratranec 13rocny