odveci otázka, rozhodla som si pozrieť Harryho Pottera, a nejak mi vypadli nejaké info. Ako to bolo s tým Divookým Moodym? Kto sa vydával za neho? Niekto ho držal v truhlici a ja neviem, že kto
@bibla tak sorry, že si nepamätám všetko aby si sa neposrala preboha, kedy vydali tú knihu? dávno som to čítala pamätám si mnohé veci, len toto mi vypadlo
@sisel tak to vysvetli bible @nenay no hej, sucit jej chyba ja sice mam len 22, ale fakt si vsimam, že uz menej si pamatam :/
ja si momentalne pamatam knizky podla toho, ze či sa mi páčila alebo nie nepamätám si presný obsah, kedže som ich už prečítala okolo 1000ky, nemôžem si pamatat vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja mozem citat tu istu knizku aj kazdy rok a vzdy je to novy zazitok
@nenay no hej, sucit jej chyba ja sice mam len 22, ale fakt si vsimam, že uz menej si pamatam :/
ja si momentalne pamatam knizky podla toho, ze či sa mi páčila alebo nie nepamätám si presný obsah, kedže som ich už prečítala okolo 1000ky, nemôžem si pamatat vsetko
@alsysia keď nepochopí teraz tak potom niekedy určite