Hmm... v Trenčíne som tuším bola raz. S kamarátkou sme mali dlhú chvíľu, tak sme sa vybrali do Trenčína. Musím povedať, že je to určite milé mesto. Ovela milšie ako napr. šeredné Levice. A v Trenčíne som si ešte kúpila super rukavice z Terranovy.
trencin je super,bola som na autobusovej zastavle,optom sme sli cez nejaky podchod a este kusok a potom naspat na zastavku a potom viem uz len ako vyzera letisko
moja srdcovka...........najkrajsie mesto pod slnkom (aspon tu u nas na SVK)......nebyvam tam,.......ale pochadza odtial moja mama.........takze sa ratam za polovicnu trencanku a chodim tam do skoly
a juh je naozaj betonova dzungla.......a s centrom sa neda porovnavat......sihot je stokrat utulnejsia ako juh.....alebo aj podsokolice.....su na tom lepsie
Trenčin je pekné mesto.....nebývam tam....ael nemam to daleko....viem iba ze v tomto meste chcem starnut,.....ked budem stara.....moje deti( ktore niekedy mat budem)...ked ma opustia....urcite ppojdem do TN......a behat s dalsimi kamoskami -babkami- na kavicku....ohovarat nasich staryh co budu doma alebo v krcme, hovorit o nasich detoch, ake su uspesne.....proste uzivat si starobu a dochodok minat na kaviarne....a cajovne....asi tak...
heeh ze Trencin joooj ja to emsto lobim ako je rposte pekne joj a v noci hlavne piatok ludi jak natoto vzdy a vzdy je haluz....a ja som rada ze byvam pri TN ja by som neodtsahovala ani za nic na svete
Trenchtown je najpopici mesto na svete.. i ked ma svoje chyby a je tu obcas nuda, ae party su tu najlepsie a aj ti ludia .. cest vynimkam ae tak je to tu tak akurat a je to velmi utulne mestecko iba primator je kok, ae tak zabijem sa ked som nesmrtelna??
ze v TN je nuda??? tak to ste este neboli u nas...som tam aspon raz do tyzdna, a decka budte radi ze tam mate koncerty, vystavy, atd, a vela ludi, mohli ste dopadnut aj horsieee...
Trencin je najkrajsie mesto na Slovensku....take velkostou akurat,vzdy sa da cosi robit a uz aj ten juh,teraz ked zatepluju a maluju baraky bude vyzerat aspon o trosku lepsie... ja to tu mam rada...proste sladky domov...
Trenčín je fajn.
Pravda, že tu pes zdochol, ale my si zábavu vieme spraviť aj tak
Teraz nám tu stavajú kopu veľkých nepotrebných nákupných stredísk. Neviem na čo, ale čo narobím.
A kto čo povedal proti Juhu? Juh je skvelé sídlisko! Je tu kopa ľudí a je to JEDINÁ SKUTOČNE MESTSKÁ ČASŤ V TN. Nie ako domov dôchodcov, dedina v meste SI-HOĎ s plesnivými barákmi, kde sa kúri uhlím a v suterénoch sú protiatómové kryty prestavané na pivnice
včera sme usúdili, že tam začnemechodiť častejšie. aj keď ma tam fízli ani čašníci nemajú radi. ale majú nonstopku. a išla som takou krásnou uličkou dole z Juhu.
a koncerty sú tam najlepšie! už dva roky chodím do TN oslavovať svoje narodky a už dávnejšie som to prehlásila za tradíciu
Trenčín...kapitola sama o sebe...moja škola....moji priatelia.... mesto ktore milujem....za poledny rok som zazila v trencine strane vela nadherneho a preto dakujem ze tam mozem byt okrem toho SUŠ TN milujeeem.. a aj moj drahy krasny sexi intraaacik.. takze myslim ze viete co si o nom myslim jednoducho je to mesto ktore mi zmenilo zivot....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
pozorujem uplny upadok tohto mesta ktore mam napriek tomu velmi rad..
ako ako som spomenul..hudobne,zabavou,podnikmi,moznostami oddychu uz uplne upada...bohuzial
Najlepsie je centrum, kde samozrejme bývam - zelen, síce dost rusno... ALe zit v centre sa oplatí...
Super mesto - Som rád ze tu zijem...
A podla statistik sme Najdrahsie mesto na slovensku- No ale to sa nie je čím chváliť...
Sídlisko pre 20 000 ludí sa dá postaviť úplne ináč (viedeň, západná európa...)...
A vžiadnom prípade sa nedá porovnávať reprezentatívne centrum mesta s predmestím...
aj tak SME najlepsi
Pravda, že tu pes zdochol, ale my si zábavu vieme spraviť aj tak
Teraz nám tu stavajú kopu veľkých nepotrebných nákupných stredísk. Neviem na čo, ale čo narobím.
A kto čo povedal proti Juhu? Juh je skvelé sídlisko! Je tu kopa ľudí a je to JEDINÁ SKUTOČNE MESTSKÁ ČASŤ V TN. Nie ako domov dôchodcov, dedina v meste SI-HOĎ s plesnivými barákmi, kde sa kúri uhlím a v suterénoch sú protiatómové kryty prestavané na pivnice
a koncerty sú tam najlepšie! už dva roky chodím do TN oslavovať svoje narodky a už dávnejšie som to prehlásila za tradíciu