ALE keďže nie som z gymnázia ale z obyčajnej strednej odbornej školy, ktorú som flákala, lebo ma nemotivovala, mám strach,že ma nikde na psychológiu nevezmú.
Chcem sa opýtať, či je tu niekto, kto chodí alebo by ch
Ale napriklad na psychologiu sa robia prijmacie skusky, ak ich spravim dobre, tak je sanca,ze ma tam vezmu..ci?
A odbor Etika ma napisane na stranke ze sa konaju prijmacie skusky na zaklade ktorych bude uchadzac prijaty. Lenze je to z roku 2007, tak teraz neviem ci to este plati alebo co..
nerobia sa náhodou prijímačky na UCMku na psychológiu? aj na TU?
a neviem, ale ja som bola na prijímačkách na politológiu na Trnavskej, ale neviem, ako je to teraz. pochybujem ale, že tam budú na základe priemeru brať, politológia bez prijímačiek bola vždy len na UCMke.
joj..Vás tá psychológia prejde, povedzte mi, čo budú robiť, keď vyjde 300 - 400 psychológov ročne, už bude nepriama úmera medzi normálnymi ľuďmi a psychológmi, už nás budete presviedčať, že sme vš. šibnutí, len aby ste mali uplatnenie....omg
no dost som sa zasmiala na vasich komentoch. po prve dostat sa na psychologiu nie je take lahke ako si vsetci myslite, ak sa nehlasite do Sladkovicova, po druhe beru hrozne malo ludi z toho kvanta cca 900 deciek vsade a mam pocit ze vacsine ludi ktori chcu studovat psych nejde o peniaze ani o to ze tam nie je matika- matika na primackach je, najma v IQ testoch- a vonkoncom nevychadza 300 psychologov rocne... Thats all, have a nice day...
fuu, tak ak na psychologiu myslíte, že je lahke sa dostat, tak ste niekde mimo tohoto smeru. A okrem toho, každý chce ísť na psychológiu lebo je to "psychológia". Trošku sa treba zamyslieť, či to fakt chcete robiť! Ako sa vraví, psychológia nie je povolanie, ale poslanie. A ak to nie je Váš detský sen, je to zbytočné ju študovať! Buď Vás vyhodia lebo to nebudete zvládať, buď budete z toho psychicky vyčerpaní alebo sa v psychologii neuplatníte, lebo vás to nebude bavit robit. Ja poznám kvantum ludí ":psychologov" kt. v živote psychologa nebudu robit, lebo nechcu a prestalo ich to bavit .... Ja napr. chcem ist na PPS aj ked nie je uplatnenie s tým , ale je to môj detský SEN !!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na trnavskú U berú väčšinou na základe stredoškolských výsledkov
A odbor Etika ma napisane na stranke ze sa konaju prijmacie skusky na zaklade ktorych bude uchadzac prijaty. Lenze je to z roku 2007, tak teraz neviem ci to este plati alebo co..
a neviem, ale ja som bola na prijímačkách na politológiu na Trnavskej, ale neviem, ako je to teraz. pochybujem ale, že tam budú na základe priemeru brať, politológia bez prijímačiek bola vždy len na UCMke.
Boze ludia, uz konecne pochopte, ze z takej skoly nie je nijake vynimocne uplatenie, o peniazoch ani nehovorim..
Dovoľte, aby som sa zasmiala.
@12 : nie preto, ze sa mi zda lahka, ale preto, ze by ma to bavilo a nie je tam skoro ziadna matika :
tolko k tomu