cawes, potrebujem poradit ohladom internetu..takze ti, co ste od fachu prosim poradte nieco rozumne a ti co nie ste od fachu nevadi napiste aj vy ...takze vec sa ma takto...potrebujem zohnat neobmedzeny internet cez modem alebo datovu kartu..(vobec sa
Akože mám nápad daj si T-com a k tomu WIFI router a budeš mat prenosný internet síce okolo domu respektívne kam anténa dovolí a bude to OK zabiješ 2 muchy jednou ranou budeš mat WIFI a budeš mat aj dobrú cenu
mozem sa ta spytat, preco ma byt neobmedzeny? ak si cely den na youtube, tak ok, ale ak to chces ako tvrdis na bezne pouzivavnie tak10GB obmedzenie ti bude stacit. pokec ani icq moc "nezeru" neboj
@Orangebreeze tak tak, su to ku*vy tie mobilne spolocnosti, take nieco na SVK nepozhanas len nechapem preco si potom pisala ze cez modem alebo datovu kartu? ako myslis to v tom zmysle ze mas notebook a chces v nom mat internet vsade kde sa pohnes ? take nieco ? a aby nebol datovo obmedzeny a aby nebol strasne pomali ?
owkeey tak mi dajte aspon nejake vhodne riesenie..potrebujem net na notebook..cize potrebujem ficat ci v skole a taktiez ked som doma...(OBA INE MESTA ) ..takze tu asi len ten modem ze?? a kolko by mi asi tak stacilo?? pokec , facebook, icq...youtube a tak....nic extra....tyx 10GB je ok ? ci?
@Orangebreeze pocuj skor si zisti ci nemas v skole wifinu ... vedsina skol uz toti wifi ma a to by si sa iba v budove skoly napojila na siet a ficala by si natom ... popripade skoro zakda kaviaren uz dneska ma wifi a stacil by ti internet doma
@Jingsavv Ten od O2 by som moc neodporucal, jednak je to EDGE/GPRS. A tiez, je to sluzba urcena na surfovanie cez mobil, cize sa uplatnuje FUP uz po dost malom objeme dat, a to uz je rychlost (pomalost) absolutne neznesitelna.
no hej..len ono sa mi vacsinou dobre chatuje az tak vecer ...uz ked je kliidek .. a vysedavat niekde po kaviarnach po veceroch a este k tomu ide kosa ...hmm..neviem neviem ..
presne tak drbni si tam DSL to mas modem 1sk ci 1 cent uz aj montaz jeden cent a ked si das tu turbo 2jku tak to bude urcite do tych 20 eur a prvych 6 mesiacov este lacnejsie :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Turbo 2 - prvy 3 seciae 1€ potom 19,95€. Absolutne neobmedzeny net
s FUP som este problem nemal a na komunikaciu (jabber, icq), citanie blogpostov a podobne to uplne postacuje.
Uz som na tom aj tahal par sto MB denne.