takže...písala som tu už dávnejšie..ak cete vedieť úplne podrobnosti pozrite si dalsie moje fora....takze teraz potrebujem pomoc.... v skratke...moja ,,naj,, kamoska sa dala s chalanom dokopy/chodili spolu 3 mesiace/, /ja ho mam rada,moc,ona o tom vedela/
ty musis vediet ci to ma vyznam sa s nou kamaratit... alebo ne... no rozmysli si co je pre teba dolezitejsie... ci kamoska abo nejaky chalan... ja som si za istych okolnosti ktore su na dlho vybrala mojho priatela pred mojou uz nic moc kamoskou a to sme boli naj kamosky ako sestry a teraz nic moc... ale neva bo mam svoju lasku a kamoska si za to moze sama... ale to je teraz jedno.. ty si rozmysli ci ju mas rada ako kamosku a chces sa s nou bavit abo kasli na nu a najdi si inu kamaratku
jasner daj ked sa rozysla kvoli tebe aj ked podla mna chalan je viac ako kamoska a naopak lebo kamaratyi su len docasny pojem co baba alebo chalan nemusy
a ze svk je konzervativny stat..heh :d-ja by som jej to nikdy neodpustila...lebo prave preto,ze kamaratstvo ma byt silnejsie,tak by si aj mala uvedomovat co robi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov