Ahojte. Dnes som zacala chudnut. Nie som ziadne 50 kg dievca co chce schudnut lebo je "tucne"... Mam 167 cm a cxa 77 kg..mam 21rokov.chcem vediwt vas nazor ci moj dnesny jedalnicek je v pohode lwbo mne sa zda ze je nizky ale neviem ci mam pravdu.
1.com
R: kava bez cukru bez mlieka...cista kava
Desiata: polkilovy pomaranc
O: miska zeleniny(kapusta, pol rajciny, stvrt uhorky+ 2viaczrnne tycinky(2x15g)
Vecera: tuniak vo vl.stave + polka uhorky
Vecera bude cca 3hod pred spanim.
Pičovina, ráno sa máš normálne najesť, potom si hladná celý deň a trávenie v piči... A že iba káva na raňajky? To radšej nejedz večeru a toho tuniaka si daj na raňajky...
Ahoj, jedalnicek ktory si popisala je dlhodobo neudrzatelny a neucinny. Ked sa budes velmi obmedzovat ,dlho to nevydrzis, budu ta chytat strasne chute na sladke z nedostatku jedla-zivin a nakoniec sprasis celu cokoladu a v konecnom dosledku to bude kotnraproduktivne. A aj keby si to vydrzala...iba si spomalujes metabolizmus, cize takouto nebezpecnou dietou sa dopracujes k tomu, ze nakoniec budes priberat aj z „vody“ a jojo efekt ta neminie. Je to velka zataz na telo a na hormony. Nielen ze budes unavena a podrazdena , ale z nedostatku zivin budes mat suchu pokozku, budu ti padat vlasy, stiepit sa nechty a celkovo sa zacnes „rozpadavat“. Dalsia vec, povacsine by ubytok na tvojej vahe bol ubytok vody a nasledne svalovej hmoty, tuk by sa ta drzal ako kliest, kedze telo by sa citilo odzrozene z hladovania a chcelo by si za kazdu cenu udrzat zasoby „preistotu“, takze by si bola mlandrava tak ci tak. Takze pekne jedz, 80-90% zdrave nespracovane potraviny su zaklad, ostatok si kludne dopraj nieco menej zdrave. Zarad pohyb, zo zaciatku kludne menej, nieco co ta bude bavit (plavaren, posilka, cvicenie doma..) a vysledky sa dostavia. Nerob extremy v strave, a taktiez to neprehanaj s cvicenim. Najdi si zlatu strednu cestu. Nieco, co je z dlhodobeho hladiska udrzatelne, pretoze ked sa po tom pustis hlava –nehlava , tak to dlho nevydrzis a nakoniec to vzdas. Viem, ze to pre teba asi nebude lahke, a clovek by chcel najradsej vsetko hned, ale tak to nefunguje. Drzim palce.
nevyhybaj sa tukom, jedz vela zdravych tukov. Vynechaj biele pecivo (ja som vynechal vsetko pecivo), akekolvek sladene napoje, obmedz alkohol, sladkosti. Zdravo sa hyb a pojde to jak nic
sa čudujem, že sa z toho vôbec naješ, ja mám menej kíl a som vyšší a toto je proste ako jedlo pre deti. Takto si jedla aj predtým alebo je to už upravená strava? @mono66
@bilancia - presne tak ... prosím ťa nebuď hlúpa,netráp svoje telo , jedz normálne , veľmi dôležité sú bielkoviny ktoré zrýchľujú metabolizmus - čiže mäso....spolu so zeleninou by mali v jedálničku prevládať ... čo dá tvojmu telu káva a polkilový pomaranč ? omg... a hlavne začni cvičiť .. odporúčam jumping , behanie v prírode ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Desiata: polkilovy pomaranc
O: miska zeleniny(kapusta, pol rajciny, stvrt uhorky+ 2viaczrnne tycinky(2x15g)
Vecera: tuniak vo vl.stave + polka uhorky
Vecera bude cca 3hod pred spanim.
múčne jedlá, sladké malinovky, pivo a alkohol...
za mesiac máš 5 kg menej...
Ale jedz chvíľu takto málo a ak neumrieš od hladu,,tak ro takto dlho nevydrzis, začneš jesť znova normálne a všetko naberieš trikrát späť
nevyhybaj sa tukom, jedz vela zdravych tukov. Vynechaj biele pecivo (ja som vynechal vsetko pecivo), akekolvek sladene napoje, obmedz alkohol, sladkosti. Zdravo sa hyb a pojde to jak nic