cca pred týždňom som si kúpil hematitový prívesok, začal som ho nosiť a posledné asi tak 3 dni som úplne ...neviem ako to popísať, možno to bude znieť divne, ale som taký o dosť viac unavený než inokedy, aj unudený, bez nejakej väčšej energ
A s tým kameňom ako robíš čo ? Cmúľaš ho keď sa nudíš, robíš z neho vývar, drvíš na prach a šňupeš, tavíš a picháš do žili alebo čo že to má na teba vplývať ?
@storm8 ...vďaka za NORMÁLNY komentár ...no, očistil som ho pod tečúcou vodou a potom osušil, ako som tak čítal, tak vraj nepotrebuje nejaké zvláštne očisťovanie, že sa očisťuje sám, a ak ide o jeho účinky, tak vlastne všade píše, že sa nemá na sebe nosiť viac než pár dní
@corferatu666 no ja viem zase tak, že kamene by sa nemali skladať. Že jediný s kým môže byť kameň v kontakte si ty. Že proste sa Ti ho nemôže nikto dotknúť čím by vlastne mohol nabiť kameň svojou energiou ... vtedy by ešte mohol vplývať takto ...
Očistiť si ho možno mohol, ale bez nabitia s tým aj tak veľa nezmôžeš .. lebo je proste prázdny ... bez nejakej TVOJEJ energie, emócie ...
@storm8 ...nik sa ho vlastne ani nedotýkal ..a čo sa týka nabíjania, vlastne tiež všade píše, že je samonabíjací, takže neviem, ako to vlastne je, ale chápem, čo tým myslíš... teraz som ho dal dolu, chcem skúsiť nechať ho dolu aspoň pár dní, že ako sa budem cítiť
Je možné že to s ním nesúvisí alebo proste za ten čas čo ho máš dobíja a potom ti bude pomáhať. Možné je aj že sa k tebe tento kameň nehodí, niekedy sa to vyberá podľa znamenia v zverokruhu. Alebo si to prinášaš psichicki, že veríš že keď ho máš tak máš "stavy".
@marjy77 samozrejme, chápem, a aj súhlasím..a dokonca aj s tým posledným, čo si napísala, tiež mi to napadlo, ale tak neviem..niekedy je psychika veľmi zložitá ale dal som ho ešte včera dole, tak chcem skúsiť aspoň istý čas žiť bez neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Určite veľa googli.
Hematitový prívesok by ťa nemal oslabovať. Hematit je celkovo "energetický" kameň, takže si ho asi jednoducho neočistil. Aj o tom je na nete veľa ...
Neznie to divne ...
Očistiť si ho možno mohol, ale bez nabitia s tým aj tak veľa nezmôžeš .. lebo je proste prázdny ... bez nejakej TVOJEJ energie, emócie ...
ak si ho chcel nosiť ako ochranu pred negatívnymi silami, tak mne osobne pomohol napríklad ohnivý achát ale tak, každému môže vyhovovať niečo iné
..
inak pipatko ti odstranili?
..ee, nebolo na ňom, takže nebolo treba..