Ktorý film s Poirotom sa vám páčil najviac? Ktorý predstaviteľ Poirota je podľa vás najlepší? Čítali ste aj nejakú knihu od Agathy Christie? Podarilo sa vám vyriešiť záhadu skôr, ako prišlo rozlúštenie?
2. film sa mi nepacil ani jeden, pretoze vsetci herci, ktori ho hraju, mi pripadaju uplne nesympaticki. teda vlastne kazde filmove stvarnenie je mi nesympaticke
no ja mam najradsej asi vrazdu v orient expresse to rozlustenie ma strasne prekvapilo a cely film som ani netusila kto by to mohol byt...najlepsi predstavitel rozhodne David Suchet, ktory hraval aj v serialy...no a teraz k tej knihe, tak ja som citala od Christe bohuzial len jednu knizku a aj ta nebola o Poirotovi, volala sa Nekonecna noc, je to skor taky triler, ale no nieco perfektne vazne vrelo odporucam
Milujem detektívky, takže na tom fičím knihy mám stiahnuté v PC a čítam, ktorý film alebo seriál je najlepší....neviem si vybrať, všetky sa mi páčia a herec jednoznačne David Suchet,nemožem z neho
Ach prepáčte ja som bol asi ešte zblbnutý zo základky, keď nám k článku "diomedove kone" napísala: "Autorka sa inšpirovala bájou o Herkulesovi, ktorý..." a o Poirotovi ani slovo
Hercule Poirot ma baví. Či film, či seriál, či kniha. Najlepší film neviem vybrať všetky sa mi páčia. Takmer nikdy nevyriešim záhadu skôr než ju vylúšti Poirot . A samozrejme za najcharakteristickejšieho a najvhodnejšieho Poirota považujem Davida Sucheta.
more jedna chyba a sa tavrite akoby napisal neviem co
Nahodou, Poirot je dobyry, v akzdom pripade lepsi ako tie bizarne a debilne krimianlky, ktore chodia teraz ( Zberateľov kostí nemenujem, tí sú úžasní) .. proste Poirot je vynikajúci a TICHO
Filmy pozerám povinne každý víkend, knihy ma nelákajú (goodness me, ako som mohla TOTO povedať?).
Suchet je fantastický, Ustinov vyslovene nesympatický.
Milujem diel, v ktorom ten excentrický bohviekto pozve k sebe fúru ľudí, zapsí v kresle a nechá sa prebodnúť.(vyznelo to prudko intelektuálne, ale moja pamúť na mená je hlboko pod bodom mrazu).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. film sa mi nepacil ani jeden, pretoze vsetci herci, ktori ho hraju, mi pripadaju uplne nesympaticki. teda vlastne kazde filmove stvarnenie je mi nesympaticke
3. knihy som cital.. kedysi velmi davno
ten bol dobry.
Hej, David Suchet je nekompromisne spätý s postavou Hercula Poirota ...
Fakt boli najlepšie "Vražda v Orient exprese" a "Smrť na Níle"
Nahodou, Poirot je dobyry, v akzdom pripade lepsi ako tie bizarne a debilne krimianlky, ktore chodia teraz ( Zberateľov kostí nemenujem, tí sú úžasní) .. proste Poirot je vynikajúci a TICHO
Suchet je fantastický, Ustinov vyslovene nesympatický.
Milujem diel, v ktorom ten excentrický bohviekto pozve k sebe fúru ľudí, zapsí v kresle a nechá sa prebodnúť.(vyznelo to prudko intelektuálne, ale moja pamúť na mená je hlboko pod bodom mrazu).