máš to v krvi a už sa toho nezbavíš, objavuje sa, lebo máš slabú imunitu ako je vyššie spomínané, treba si ju zvýšiť vitamínmi (ovocie alebo vitamínové doplnky, ale radšej to ovocie a zelenina) a snaž sa neprechladnúť
a na herpes je dobrá mastička z lekárne herpesin a potom veľa toho céčka
b komplex forte...odporucanna denna davka su 2 tbl.ked idem mat opar,tak 3 dni uzivam 3x denne po 2 tbl.iba 3 dni!!!dlhsie take velke mnozstvo nemozes.
a ked citis,ze ides mat opar,daj si tabletku na teplotu(paralen,acylpyrin).mas oslabenu imunitu,zapal,mozno aj zvysenu teplotu,iba sa ti to navonok neprejavuje.
ked uz mas opar,chod do lekarne a pytaj si salicylovy lieh(1 alebo 2%) cca 4 e a vatovou tycinkou si potieraj postihnute miesto.zinkova pasta je na okolie,nie na lozisko!
inak,ak mas ich castejsie a velke na plochu,mozno je dobre ist za obvodnym...existuju lieky na zvysenie imunity...moja sestra mala take problemy a odvtedy nic alebo len maly opar
Jojo, herpes je hroznej neřád. Já s tím mám problémy docela často, ale našla jsem si nějaké tipy, jak to omezit a třeba tady je docela dobrý návod - » cs.medixa.org/nemoci/opar-rtu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a na herpes je dobrá mastička z lekárne herpesin a potom veľa toho céčka
a ked citis,ze ides mat opar,daj si tabletku na teplotu(paralen,acylpyrin).mas oslabenu imunitu,zapal,mozno aj zvysenu teplotu,iba sa ti to navonok neprejavuje.
ked uz mas opar,chod do lekarne a pytaj si salicylovy lieh(1 alebo 2%) cca 4 e a vatovou tycinkou si potieraj postihnute miesto.zinkova pasta je na okolie,nie na lozisko!
inak,ak mas ich castejsie a velke na plochu,mozno je dobre ist za obvodnym...existuju lieky na zvysenie imunity...moja sestra mala take problemy a odvtedy nic alebo len maly opar
hlavne to nezanedbaj.............si mladá, nepokaz si život