vám už z toho jebe na čisto.........ten film je o ničom........akože nič v zlom ale fakt......a minule tu už bola nejaká podobná diskusia ......... ten film mi zhnusili médiá... hlavný hrdinovia na každom dievčenskom časopise.......och hrôza!!!!!!! :&
ten film nema poriadnu pointu, dej a absolutne ziadne napatie...je to cele o kope make-upu, presladenom pope a potom uz asi nic...sorry ale tento film naozaj nemozem citit
omg ja ze to je zart ale sak to su uplne sracky mi stacilo vidiet ukazky k filmu a viem ze to je kktina... to uz aj X files boli lepsie (a to je co povedat )
Nevidel si akty X: chcem verit ci ako sa to po slovensky volalo? To tak pred mesiacom alebo dvoma bezalo v kinach... dost shit a na stare akty X sa to vobec nechytalo takze dost trapas cely film.
Posledny film co sa mi fakt ze pacil je eagle eye, myslienka toho filmu sice nie je nejake nova ale je to podane velmi zaujimavo a vdaka niekolkym zvratom celu pointu clovek pochopi az ku koncu filmu, co sa mne osobne velmi paci. Inak povedane 3/4 filmu clovek len hada kto je za tym, potom mu to reziser prezradi a ked si myslis ze uz vies ako to skonci pride jeden zvrat a uplne ku koncu este jeden mensi a to ze cely film skoncil viac menej happyendom som im naozaj odpustil.
kakakakakaá fasa si ma teraz naladil! mimochodom, od dnes môžem konečne radiť k najkatastrofálnejším vecičkám považovaných za "umelecké" aj jednu knihu
milujeme zaca efronna a jeho sweet eyes a milujeme aj sweet voices všetkých hercooov, predpokladám, že všetci, nie?:/
ozaj, zaco bol v jednej show, a bol s ním dan radcliffe, snáď má traumu dokonca života chudák, akú obeť priniesol, to by ani harry...harry potter nezvládol po psychickej stránke
američania niekedy vedia urobit aj velmi dobry film..ale tento sa do nich urcite nezaratava. ked som videla jednotku a dvojku,myslela som,ze je to blby vtip
KKs pometeny film/serial.. Kks pre male deti co nicomu nechapu.. Vidite tam americku prihluplu inteligenciu a par ludi, ktory si o sebe myslia ze su nieco extra... Mali by ten film sttiahnut prec! Nenavidim to, su to len male hlupe deti, ktore nic nevedia.. Ved cisty americania, vidno tu ich "skvelu" "inteligenciu" a zase nejaky prepadak!
Kokos, ma ten film nejaky dej? Alebo len ukazuju americky zivot, kde sa snazia baby byt roztlieskaavckami aby neico dokazali.. Kks ved kebyze bojuju nejake roztlieskavacky zo slovenska proti tym americkym, tie americke budu k.o... A preco? Len sa predvadzaju, ale v skutocnosti dokazu akurat tak hnede H2O5NO2 / voda(H2O); rímska V(5) a N a O2(kyslik,molekula) / takze to mate aj s prekladom DDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A k téme- nie, nepáči sa mi film, nepáčia sa mi tí dvaja- predpokladám že myslíš Vanessu Hudgens a Zaca Efrona...,
@0 taka tema tu bola vcera tusim...
Si ten film budem musieť kuknúť, nech viem, že prečo je tak zlý
Posledny film co sa mi fakt ze pacil je eagle eye, myslienka toho filmu sice nie je nejake nova ale je to podane velmi zaujimavo a vdaka niekolkym zvratom celu pointu clovek pochopi az ku koncu filmu, co sa mne osobne velmi paci. Inak povedane 3/4 filmu clovek len hada kto je za tym, potom mu to reziser prezradi a ked si myslis ze uz vies ako to skonci pride jeden zvrat a uplne ku koncu este jeden mensi a to ze cely film skoncil viac menej happyendom som im naozaj odpustil.
a medzi tie čo ma zaujali patrí napr. Wir kinder vom bahnhof zoo a Minority report
milujeme zaca efronna a jeho sweet eyes a milujeme aj sweet voices všetkých hercooov, predpokladám, že všetci, nie?:/
Inak ten film bohužiaľ zďaleka nebol prepadák, minulý víkend zarobil najviac z filmov v kinách v USA
a uz o tom prosim nepiste sak mi je zle z toho