@soraya s tym suhlasim ale tak chcem to skusit... ked ma nevezmu tak sa nic nedeje zivot ide dalej, pojdem na inu vysku ked ma vezmu tak skusim ak sa mi nebude lubit tak pojdem o rok na daco ine...
@spomienky7 diky... no ako som uz spomenul chcem to skusit a clovek nikdy neviem ako a kam sa dostane. urcite by som nechcel zostat s tym na slovensku. ak by sa mi podarilo tak by som takymi vedomostami chcel prevadzkovat hipoterapiu pripadne aj trenovat kone nemam zatia prax s konmi ale ked sa teda rozhodnem ze fakt si tu prihlasku podam (do 28.2.) tak zacnem u sesterky sa zblizovat s konmi
@lacike90 hej tiež mi napadlo, že si to pomýlil s hip-hopom
no ale, myslím, že všetky tie koniarky tam naokolo by sa mocne potešili, keby im tam prišiel konečne nejaký chalan
ja som tiež zvažovala, či si tam podať prihlášku, ale keď som videla tie podmienky, a to, že nejde o prijímačky, ale o to, koho si dekan vyberie, tak som sa na to vybodla....
@spomienky7 no a ja to zas mám dosť detailne pozisťované, všetko, čo sa toho odboru týka. Ak sa dekanovi zdá, že nie si dosť "kvalifikovaný" v odbore, tak ťa nevezme.
@lacike90 vyber si radsej nejaky iny odbor, perspektivnejsi. konom sa mozes venovat aj ked bez toho aby si zabil na nejakej skole 5 rokov zivota. mozes to robit ako hobby
no zacal som nadtym uvazovat aj z financneho hladiska kolko ma vyjdu teraz prihlasky diky za nazory a typy, konecne normalne odpovede na birdz
zdalo sa mi to ako zaujimave studium... a nevadilo by mi byt medzi babami to som bol aj na gympli sam/stale medzi babami ...chcel som ale aj vypadnut z domu konecne, byvat na intraku alebo na private...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.birdz.sk/forum/hipologia...
no ale, myslím, že všetky tie koniarky tam naokolo by sa mocne potešili, keby im tam prišiel konečne nejaký chalan
ja som tiež zvažovala, či si tam podať prihlášku, ale keď som videla tie podmienky, a to, že nejde o prijímačky, ale o to, koho si dekan vyberie, tak som sa na to vybodla....
a ze asi kazdeho druheho beru,ale vraj je potrebne mat nejaky diplom,ze si nieco s konmi uz ,,mal nejaku skusenost",ale nwm co je natom rpavdy.
ale hipologia je nauka o konoch
zdalo sa mi to ako zaujimave studium... a nevadilo by mi byt medzi babami to som bol aj na gympli sam/stale medzi babami ...chcel som ale aj vypadnut z domu konecne, byvat na intraku alebo na private...
ahoj,ja tiež zvažujem prihlášku odjakživa ma láka práca s koňmi,milujem ich odmalička..ale kedže príjmu len 40 ludí na hipológiu,mám dost obavy teda..