ešte si živo pamätám, keď pred 5timi rokmi dievčatá a chlapci s ofinou cez pol tváre, hrubými čiernymi linkami a sponkami s hviezdičkami kričali, že sú EMO a že ich nemajú ľudia odsudzovať, lebo všetci EMÁCI si žily predsa nerežú!!!!!
tak v 60. rokoch podľa všetkého išlo poväčšine o rozmaznané decká ktoré sa chceli proste zviezť na vtedajšej módnej vlne a tvárili sa že rebelujú voči spoločenskému zriadeniu a vojne vo vietname, aj keď netuším čo presne v danom smere chceli dosiahnuť fetovaním, promiskuitou a sebadeštruktívnym asociálnym životným štýlom celkovo..
dnešní hippies - záleží či ich berieme ako samostatnú subkultúru lebo podľa mňa je veľa ľudí čo sa hentak správajú bez ohľadu na subkultúrnu príslušnosť o nich je aj toto:
Prd, skôr ich nikto nepozná a ona chcela na seba len upozorniť alebo čo Ak bola na strednej škole, tak je jasné, že si ju tam budú doberať. Nejak ich neriešim, v dnešnej dobe je to aj tak čosi iné ako kedysi A mne z kyslíka neuberajú.
nie som si istá, s čím sa identifikujú dredatí farebne oblečení ekologicky naladení ľudia, ktorých občas vídam.. a nepočula som asi ešte nikdy o nikom, že by sa nazýval hipisákom/sústavne ho tak označovali iní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nevidel.dokým neurobia aspoň raz za rok dáku drogovú seansu nahí v lese plnú nezáväzného sexu tak to teda odmietam uznať ako hippies
škatuľky naše každodenné daj nám dnes.
o tom, ci je prava alebo neprava hippiesacka to ma netrapi nejako, oproti mne je proste dost hippie
Prečo podľa teba neexistujú?
ešte si živo pamätám, keď pred 5timi rokmi dievčatá a chlapci s ofinou cez pol tváre, hrubými čiernymi linkami a sponkami s hviezdičkami kričali, že sú EMO a že ich nemajú ľudia odsudzovať, lebo všetci EMÁCI si žily predsa nerežú!!!!!
dnešní hippies - záleží či ich berieme ako samostatnú subkultúru lebo podľa mňa je veľa ľudí čo sa hentak správajú bez ohľadu na subkultúrnu príslušnosť o nich je aj toto:
Hippies podľa mňa vôbec neznamená nič neriešiť.
Ako si tak všímam, asi tu takmer nikto nevie, čo to je hippies. Čo to boli za ľudia.
nie som si istá, s čím sa identifikujú dredatí farebne oblečení ekologicky naladení ľudia, ktorých občas vídam.. a nepočula som asi ešte nikdy o nikom, že by sa nazýval hipisákom/sústavne ho tak označovali iní