sakul studuje historiu a archeologia je nie dost odlisneee, to studuje moja najlepsia kamoska v Nitre...je to dost tazky odbor, hrozilo aj, ze ju kvoli malemu poctu presunu do Blavy, nastasite sa tak nestalo, musis mat na to bunky a milovat doslova tento odbor podlamojho nazoru, potom nemoze byt ziadna prekazka
no mňa história baví....nesmejte sa, ale chcem byť egyptologička ...lenže na SR sú, čo sa tohto týka také veľké možnosti, že nič.. ....najbližšie sa to dá študovať na Karlovke v Prahe, lenže tam berú 3 študentov na rok a hlási sa im tam 200!!!...tak hľadám alternatívu a Uk je celkom fajn...len na tej ich stránke je čisto história a čisto archeológia, ale viem o niektorých (z časopisov) čo študovali oboje, ale na ich stránke nič také nie je... ...tak..tak...
Ja by som bola tiež velmi rada keby ma tam zobrali... mám však obavy, priemer mám 1,9 čo nie je bohviečo, ale archeologia bola vždy mojim snom... neviem, dúfam mám aspoň aké-také šance
Chcel by som sa spytat ci tu niekto ide studovat na archeologiu na UKF, pripadne ci ju niekto uz studuje. Prijali ma bez skusok, co bol pre mna obrovsky sok, lebo moj priemer nebol idealny tak tipujem, ze sa hlasilo strasne malo ludi. Taky moj tajny sen je v buducnosti pracovat v severnych krajinach tak by ma aj zaujimalo ako je to s moznostou uplatnit sa v zahranici s archeologiou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov