Nevie niekto nejaký spôsob, ako sa dostať ku fakt starým správam na FB (20 000+ dozadu) nejakým rýchlym spôsobom ? Pretože kým to doscrollujem na myške, tak prejde týždeň
Nastavenia --> Nastavenia účtu --> dole pod čiarou je takým podrým klikateľné "Stiahnite si kópiu svojich údajov z Facebooku" tam si dáte spustiť archivovanie .... bude to trvať trocha dlhšie, ak máš veľa údajov, tak aj hodinu a potom si stiahneš do PC celý archív, teda všetky fotky, statusy a aj správy... správy sú zoradené podľa užívateľov a je to trocha neprehľadné, ale sú tam úplne všetky aj s tými užívateľmi, ktorý si už vymazali účet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nedá sa
ak si pamätáš nejaké
Nastavenia --> Nastavenia účtu --> dole pod čiarou je takým podrým klikateľné "Stiahnite si kópiu svojich údajov z Facebooku" tam si dáte spustiť archivovanie .... bude to trvať trocha dlhšie, ak máš veľa údajov, tak aj hodinu a potom si stiahneš do PC celý archív, teda všetky fotky, statusy a aj správy... správy sú zoradené podľa užívateľov a je to trocha neprehľadné, ale sú tam úplne všetky aj s tými užívateľmi, ktorý si už vymazali účet...
ja si tak občas zvyknem dávať náhodné slová a hodí mi to správy z leta 2011 v pohode.
a vždy je to zaujímavé čítanie
mmmm... skúšala som to teraz, a nefunguje mi to tak možno v inom prehliadači by to šlo, v mozille ee...
presne tak