Nedávno som sa dozvedel, že som prijatý na všetky tri študijné odbory, na ktoré som si podal prihlášky - História, Britské a americké štúdiá a Anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku. Vedeli by ste mi poradiť, v ktorom odbore sa nájde najlepši
tak urcite ekonomiku. Mas lepsie uplatnenie. S anglickymi studiami to mas ako s inym jazykom. Pokial to nema specializaciu tak by som brala tu ekonomiku
@haluz777 a môžeš napisať jake si mal znamky a jak si zmaturoval? nech si to porovnam, či by som mal nejaku šancu lebo som rozmyšľal že by som si tam dal prihlašku, ale nejak mi to nešlo do hlavy, že budem mať ukončene iba tlmočnictvo a iba 1 jazyk, ktory je dosť bežny... sice je tam to zameranie, ale aj tak...
myslim že tam brali do uvahy iba znamky z angliny počas študia na strednej, potom maturu iba uroveň B2 a ešte prijimačky....
Ja by som chcela ísť na ten Anglický jazyk pre európske inštitúcie a ekonomiku? "haluz777" si už tam? aké to tam je? a je ťažké sa tam dostať? nechystám sa zmaturovať na 100% zo slohu.. ale maturujem z B2... berú to vôbec do úvahy, že B2? a dúfam, že neuprednostňujú žiakov z gymnázia, ako na každej škole..
@barbonela13 Som, ťažké bolo sa tam dostať, ťažké je aj štúdium. B2 sa VYŽADUJE a neviem koho uprednostňujú a či uprednostňujú... Rozmysli si, či tam chceš ísť, je to náročná vec...
@barbornela13 Som, ťažké bolo sa tam dostať, ťažké je aj štúdium. B2 sa VYŽADUJE a neviem koho uprednostňujú a či uprednostňujú... Rozmysli si, či tam chceš ísť, je to náročná vec...
@haluz777 a tú minuloročnú B2 čo si urobil na 80 %.. to si aj vedel? lebo napr. ja keď som si to pozerala.. tak ako tie niektoré slová boli otras... zvlášť ten text o hantuchovej.. jediné, čo som rozumela bol tenis a hantuchova...
a koľko vás tam ešte je? a koľko bolo na začiatku roka? a si rád, že tam si?
@barbornela13 Vedel, tam som hlavne Listening pokazil, ten bol zákerný, ale inak sa dalo... Bolo nás 30, je nás teraz asi 20, už sa to zredukovalo... A som rád, že tam som, ani nie kvôli škole, ale kvôli tým skvelým ľuďom, čo som tam postretával
@haluz777 hh ta ja keď som si ho robila tak som praveže listening vedela.. tak to neviem, čo by si povedal na tentoročný listening... ten bol jak cez vankúš
noo dobre.. uvidíme, aj tak to mám iba ako 3. školu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
myslim že tam brali do uvahy iba znamky z angliny počas študia na strednej, potom maturu iba uroveň B2 a ešte prijimačky....
a koľko vás tam ešte je? a koľko bolo na začiatku roka? a si rád, že tam si?
noo dobre.. uvidíme, aj tak to mám iba ako 3. školu...