Prosím vás neviete ako sa volá film v ktorom dievča surfuje a odhryzne jej žralok ruku a snaží sa s tým žiť a na koniec vyhrá aj súťaž v surfovaní? ak viete,tak prosím napíšte názov dakujem
Práve ma napadlo, ako mi niekto povedal, že žraloci na surfistov útočia iba preto, lebo zdola vyzerajú ako korytnačky. To len tak, som sa chcela podeliť, lebo je veľa hodín, som unavená a už ani neviem čo hovorím.
@agatik je to jeden z dôvodov ale hlavne žralokov privolá to čľaptanie jak surfista na bruchu pláve...
Včera o tom šlo na Animal Planet jak dajaky ujco čo mal na sebe oblečenú takú akoby košeľu železnú aj na nohách a sa pokúšal privolať žraloka lebo chcel aby ho kusol (pre dajaky výskum) a tam o tom hovorili aj jeden z pokusov jak privolať žralokov bol tak že na surfe plával trochu a sa zbehli žraloci nejaký lebo vraj ten zvuk čľaptavý je ako keď pláva zranená korisť... dokonca tam aj vravel taký ujo čo sa o žralokov zaujíma že taký olympijský plavec by plávaním žralokov neprivolal lebo pláve "ladne" alebo ako to nazval...
Som sa ale rozpísal tak ak si to niekto prečíta tak snaď som aspoň trošku možno poinformoval..
nevyhrá, skončí druhá, ale skamaráti sa s nepriateľkou a žralok sa jej príde nakoniec ospravedlniť ale ona mu poďakuje... dobre ten koniec som si vymyslel ale inak je všetko pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Je to aj kniha, tu je o tom niečo napísané:
» www.postoy.sk/surfistka_bez_r...
Včera o tom šlo na Animal Planet jak dajaky ujco čo mal na sebe oblečenú takú akoby košeľu železnú aj na nohách a sa pokúšal privolať žraloka lebo chcel aby ho kusol (pre dajaky výskum) a tam o tom hovorili aj jeden z pokusov jak privolať žralokov bol tak že na surfe plával trochu a sa zbehli žraloci nejaký lebo vraj ten zvuk čľaptavý je ako keď pláva zranená korisť... dokonca tam aj vravel taký ujo čo sa o žralokov zaujíma že taký olympijský plavec by plávaním žralokov neprivolal lebo pláve "ladne" alebo ako to nazval...
Som sa ale rozpísal tak ak si to niekto prečíta tak snaď som aspoň trošku možno poinformoval..