@kevin jaaj sorry zabudol som ze som na birdzi nemosíš byť neska silou mocou vtipný, neska fakt rozmýšlam nad tým čo budem robiť @sabnacke : no ja zas mam obmedzené možnosti moje okolie je lenivé alebo nemá prachy a ked jednotlivci idú, tak s frajerku alebo s rodinu
@baggy popravde chystám sa už od začiatku leta, plánovali sme to s partiou na prelom júl august ale toto počasie nám dáko nepraje.. ale prvý deň čo bude krásne, bereme rafty a ide sa! ano som si vypočula od kamarátov ako sa plavili blázni
@filinko tá turistika nikoho vynančne zatiaľ nevyšťavila, ani mňa nie a to už je čo povedať ja si platím všetko sama dopraviť sa vlakom niekam (preukážka sa vybaví zadara) to už je minimum a potom už len obdivuješ všetku zeleň a pár špekačiek na opekačku tiež nevybrakuje peňaženku väčšinou je najväčšia zábava tá najlacnejšia.. stačí mať správnych ľudí..
@lochnesko no som na to ja zvedavy mna to uz na kesi nebaví a kurvit sa mi už nechce po diskotékach, a len tak strebať bez príčiny to ma bavi asi iba chvilu a trtkat sa do hor a splavuvať rieky na to treba spravych ludi, a tu takým veciam ludia neholduju buď treba frajerku alebo volaku fajnovvú inśpiráciu takze asi toostane na tej inspiraciii
@sabnacke mate rafty , ste "profesionali" ci akože profesionali , alebo si prenajmete veci a idete , chcel som to skusit aj ja ale pred vlkanovou to vyzera na dost mega vlny a prudy tak som nevedel ci to zmaknem len tak bez pripravy
@baggy my sme v " " prenajať sa dá, ani nie za veľa, neviem koľko to vyjde toto leto a ešte v eurách.. a zvladneš v pohode len nechoj cez najväčšie záplavy ako pár dementných člnkárov, sa utopili debili radšej nech je menšia voda a prenesú sa rafty ako krútiť sa vo vlnách.. ale najlepšie by bolo ísť s niekým kto už splavoval, to máš vždy istotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
stanovanie, splavovanie rieky, kúpanie, chata, spoznávanie Slovenska?, a je naozaj mnoho možností...
Hľadá sa inšpirácia na druhú časť tela