vies co skus niekde inde hladat na nete sa tazko da najst vazna znamost... sice su aj vynimky ale lepsie je sa zoznamit realne ... aj ja som to skusala cez net ale nebavilo ma to tak som s tym prestalo.. laska sa ti najde... venuj sa svojim zalubam... rozvijaj svoje talenty a ta prava pride neboj
Úprimne povedané dnes je už nájsť lásku asi ťažšie ako ihlu v kope sena. Ale ako tu už odznelo rob čo ťa baví, zapájaj sa do rôznych aktivít a uvidíš, že to bude fajn. A potom na druhej strane sa určite nepúšťaj bezhlavo do nejakého vzťahu, len kvôli tomu aby si nejaký vzťah mal. Aj keď je doba taká, aká je ja stále verím, že na svete stále existujú polovice, ktoré sa k sebe hodia a zapadajú k sebe rovnako ako puzzle, len je medzi toľkými miliónmi problém nájsť tú svoju. Veľa šťastia.
@9 no videla som to, ale knihy su lepsie, tie podobnych myslienok, teda vsetko je to o sile mysle..... teda neviem ci tomu verim, ale ked som bola mensia, tak som tieto knihy uplne ze zrala... aj mi dost pomohli...
ak ti niekto radi ze aby si radsej cakal tak by som na to nedal.. cakat mozu len pekne dievcata ze si ich niekto najde ale ty asi nie.. hmm ak si rok hladas a fakt ze hladas a nenasiel si tak potom neporadim.. co sa mne podarilo na pokeci tak to bolo skorej tak ze trochu nahoda ale vies ked clovek neskusa tak nenajde.. takze musis skusat.. no ale ak uz rok skusas tak fuu neviem ..
osameleho zufalca by nechcela ziadna. stava sa, ze ked to clovek vzda, zrazu sa to stane. skus sa zamerat na seba, rozvijaj si osobnost, uc sa cudzi jazyk, spoznavaj svet. bud aktivny s priatelmi a nie stale len zamerany na hladanie pravej lasky (ak take nieco existuje). vzdat a nechat to na zakon schvalnosti je jedno riesenie. a zmena vzduchu, zvykov a seba sameho je sposob druhy.
ja som nepovedala, že každá chce hocičo, len nie osamelého zúfalca. ja som povedala, že by ho nechcela žiadna. dobre, možno sa také nájdu, ale prečo by som nechcela radšej niekoho samostatného, životaschopného, so záľubami, ktoré ho napĺňajú ako niekoho, kto celú svoju existenciu vráža do naháňania niečoho, o čom ani nevie, či existuje?
@perm a ešte mi napadlo. kúp si psa. je to síce pofidérny a na city útočiaci spôsob, ktorý by som neschvaľovala, keby sa to obrátilo voči mne, ale neveril by si, koľko toho zažiješ, keď ho štyrikrát denne venčíš. ráno, okolo obeda, navečer a večer. a možno niektorú poteší stretávať cestou do práce milé zvieratko a raz si možno všimne aj teba.
@Perm Pozri v tomto sa naozaj neda poradit, padli tu od vacsiny solidne argumenty a bohuzial je tomu tak...
Ja osobne som tiez niekedy hladal, nevravim, ze som bol zufaly no naozaj mi v tom zivote chybala ta polovicka, vazne som chcel dievca a hoci som ju doteraz nenasiel tak to nelutujem...
clovek by nikdy nemal lutovat ani jeden okamih svojho zivota a hoci sa to nie vzdy da, ale pokial si hladal cely rok a nenasiel tak na tom nieco bude, nie je dobre taketo veci robit nasilu...
Nemozes ist za dievcatom s myslienkou, ze s nou chces hned chodit. Fyzicky ta mozno pritahuje, ale mozno ked ju spoznas tak ti absolutne nebude pasovat a preto ak uz ides za dievcatom s nejakym zamerom tak najlepsie ak len nezavazne si pokecat prip. poflirtovat, ale urcite sa nesnazit byt s nou cely vecer...ono menej je niekedy viac...
Nechcem povedat, ze si zufaly no z toho ako si to napisal a ze uz rok hladas to tak vyznie, prepac...
Naozaj zo seba robis prilis lahku korist....kazdy tvoj pohlad a usmev na dievca jej ukazuje len jedno a to kupeneho kapra v tescu s hacikom v ustach, ktory caka na fotku so svojim lovcom/lovkynou....
Mal by si byt skor zrelym sumcom v jazere, ktoreho by chcela kazda ulovit...
Ono vravi sa: "rob to co ta bavi a laska si ta najde sama"
Odkedy som to pocul tak naozaj v to verim a riadim sa tym tiez, pokial budes chciet zo seba urobit toho najlepsieho pred dievcatom a vyklopis jej aj vsetky tvoje najlepsie vlastnosti a uzasne konicky aj tak sa nechyti.
Je rozdiel nieco povedat a druhe zasa vidiet to robit...
Ja osobne sa poobzeram po babach, ved kto nie, ale ver mi, ze len maloktorej poslednu dobu venujem usmev a nerobim to proste preto lebo chcem zaujat, ale preto, ze mi to tak pride...
Ono sa vravi, ze kazda praca si robi meno sama a ver mi, ze aj pri tvojich konickoch je to tak...
Pokial sa budes nejakym sportom venovat aktivne, budes vzdy niekde von s kamosmi sa dobre zabavat a smiat sa z historiek alebo co ja viem coho bez toho, aby si siel do baru s tym, ze chces dnes nejaku zbalit ver mi, ze kazde dievca v tom bare si bude priam zelat sediet pri tvojom stole a smiat sa s tebou ...
Ovsemze to, ze si to praje neznamena, ze aj pride...predsa len baby cakaju, ze chalan oslovi ich...
Baby su rady dobijane a nie je to tak, ze nemaju radi "slabochov" a pod. dristy, to ti povedia len take, ktore chodia s debilkami co si pichaju do riti B12-ku...
Muz nemusi mat na sebe horu svalov, aby v nom videla ochrancu...pokial ju mas naozaj rad a urobis pre nu cokolvek tak toho ochrancu v tebe uvidi
Jedine co by som ti mohol poradit je nadalej sa usmiat sem-tam na nejaku slecnu a ak ti aj opatuje usmev tak neodbehuj hned od stola k baru jej objednat mojito alebo co ja viem co....
Brala by ta ako tutovku a preto sa len nadalej bav s kamosmi a na konci chod domov a prip. sa na nu pozri ak chces, ale nic viac .... ver mi
Prestan konecne hladat ihlu v kope sena a zacni sa niecomu venovat ci uz sportu alebo svojim konickom alebo zabave s kamosmi (chaty, festy a pod.) lebo sa v 30-tke ohliadnes s tym, ze este nemas dievca a ze si roky svojho zivota stracal cas hladanim toho co si nakoniec nenasiel a mohol si miesto toho uzivat plno zabavy a rozvijat svoju osobnost
Je to tak, že keď človek hľadá s vedomím že chce / potrebuje nájsť.. tak nenájde... Ale ak sa od toho odpúta a bude si žiť život úplne tak ako každý deň príde, tak si prestane uvedomovať že niekoho hľadá... a práve v tom momente po istom čase mu tá láska akoby crnkne do cesty... Hovorím z vlastnej skúsenosti. Istú dobu som sa od hľadania partnera úplne odpútala a ani vo sne mi nenapadlo, že svoju lásku mám tak nablízku a že práve "on" je tá láska.
tak ale hlavne nehladaj na pokeci birdzi a podobnych strankach ,je to len obrovske sklamanie lebo ludia len klamu a nic ine a vedia ublizit (to viem z vlastnej skusenosti) nechaj to tak ,neboj nic pride laska ,ked to najmenej budes cakat viem ,ze mozno to vyznieva ako klise ale je to tak .Ja mam tiez podobny "problem" ak sa to tak da nazvat a stale cakam a cakam kedy pride ten spravny ked si pooviem "toto je ON" ..ale zatial este sa nedostavil DDDD no snad raz ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ved nechaj to na náhodu ono to príde samo , alebo si nájdi chlapca ked nevieš dievča
@darkkizz a čo potom : ten kto hladá ten nájde ???
skus si predstavit, ze ju mas, ze naozaj niekde je, a ty ju najdes
a hlavne nebud zufaly...
@21 ja si myslím že istý človek by sa mohol starať o svoje veci
@Perm Pozri v tomto sa naozaj neda poradit, padli tu od vacsiny solidne argumenty a bohuzial je tomu tak...
Ja osobne som tiez niekedy hladal, nevravim, ze som bol zufaly no naozaj mi v tom zivote chybala ta polovicka, vazne som chcel dievca a hoci som ju doteraz nenasiel tak to nelutujem...
clovek by nikdy nemal lutovat ani jeden okamih svojho zivota a hoci sa to nie vzdy da, ale pokial si hladal cely rok a nenasiel tak na tom nieco bude, nie je dobre taketo veci robit nasilu...
Nemozes ist za dievcatom s myslienkou, ze s nou chces hned chodit. Fyzicky ta mozno pritahuje, ale mozno ked ju spoznas tak ti absolutne nebude pasovat a preto ak uz ides za dievcatom s nejakym zamerom tak najlepsie ak len nezavazne si pokecat prip. poflirtovat, ale urcite sa nesnazit byt s nou cely vecer...ono menej je niekedy viac...
Nechcem povedat, ze si zufaly no z toho ako si to napisal a ze uz rok hladas to tak vyznie, prepac...
Naozaj zo seba robis prilis lahku korist....kazdy tvoj pohlad a usmev na dievca jej ukazuje len jedno a to kupeneho kapra v tescu s hacikom v ustach, ktory caka na fotku so svojim lovcom/lovkynou....
Mal by si byt skor zrelym sumcom v jazere, ktoreho by chcela kazda ulovit...
Ono vravi sa: "rob to co ta bavi a laska si ta najde sama"
Odkedy som to pocul tak naozaj v to verim a riadim sa tym tiez, pokial budes chciet zo seba urobit toho najlepsieho pred dievcatom a vyklopis jej aj vsetky tvoje najlepsie vlastnosti a uzasne konicky aj tak sa nechyti.
Je rozdiel nieco povedat a druhe zasa vidiet to robit...
Ja osobne sa poobzeram po babach, ved kto nie, ale ver mi, ze len maloktorej poslednu dobu venujem usmev a nerobim to proste preto lebo chcem zaujat, ale preto, ze mi to tak pride...
Ono sa vravi, ze kazda praca si robi meno sama a ver mi, ze aj pri tvojich konickoch je to tak...
Pokial sa budes nejakym sportom venovat aktivne, budes vzdy niekde von s kamosmi sa dobre zabavat a smiat sa z historiek alebo co ja viem coho bez toho, aby si siel do baru s tym, ze chces dnes nejaku zbalit ver mi, ze kazde dievca v tom bare si bude priam zelat sediet pri tvojom stole a smiat sa s tebou ...
Ovsemze to, ze si to praje neznamena, ze aj pride...predsa len baby cakaju, ze chalan oslovi ich...
Baby su rady dobijane a nie je to tak, ze nemaju radi "slabochov" a pod. dristy, to ti povedia len take, ktore chodia s debilkami co si pichaju do riti B12-ku...
Muz nemusi mat na sebe horu svalov, aby v nom videla ochrancu...pokial ju mas naozaj rad a urobis pre nu cokolvek tak toho ochrancu v tebe uvidi
Jedine co by som ti mohol poradit je nadalej sa usmiat sem-tam na nejaku slecnu a ak ti aj opatuje usmev tak neodbehuj hned od stola k baru jej objednat mojito alebo co ja viem co....
Brala by ta ako tutovku a preto sa len nadalej bav s kamosmi a na konci chod domov a prip. sa na nu pozri ak chces, ale nic viac .... ver mi
Prestan konecne hladat ihlu v kope sena a zacni sa niecomu venovat ci uz sportu alebo svojim konickom alebo zabave s kamosmi (chaty, festy a pod.) lebo sa v 30-tke ohliadnes s tym, ze este nemas dievca a ze si roky svojho zivota stracal cas hladanim toho co si nakoniec nenasiel a mohol si miesto toho uzivat plno zabavy a rozvijat svoju osobnost