Ahojte, hľadám babu z Bratislavy, ktorá by o mňa mala záujem a bola by približne v mojom veku. Nie je to kvôli tomu, že chcem byť frajer, že mám babu ale proste cítim, že mi chýba láska. Ale nie len cez net. Kde ju nájdem???? Prípadne je nejaká už tu??
Dí
@ivomax chlape, hovoríš, že ti chýba láska...
A myslíš si, že tá láska sa dá nájsť len tak, mávnutím prútika, že chcem dievča, tak ho budem mať? Sa hovorí, že bez práce nie sú koláče a ono to platí aj v láske. Alebo čakáš, že ti tvoja vysnívaná padne rovno do náručia?
podľa mňa ak budeš babu hľadať "nasilu" len kvôli tomu, že ti chýba láska, tak si myslím, že výsledky nikdy nebudú pozitívne... pravú lásku ti sám život prinesie a nie je to vec, ktorú treba hľadať, len treba byť trpezlivý - čím viac trpezlivý budeš, tým skôr možno stretneš svoju pravú
@ivomax ale pod tým čakaním si zase nepredstavuj, že vôbec nebudeš chodiť von, nebudeš sa s nikým stýkať ani rozprávať... ja som to myslel tak, že nikdy nehľadaj len kvôli tomu, že chceš lásku... tak jednoducho chytíš možno len krátkodobú známosť a to určite nie je to, čo chceš
sak chod von a zohrej nejakú....
ty kokos, že zima je vonku...to myslíš vazne s tým argumentom? aj keby bolo príjemných -13 tak si kľudne idem von..
ach..
sed doma za počítačom a vypisuj na internete... @biancadetolle ti pomôže
viem ako sa citis, ja som bola donedavna tak isto na tom, velmi mi chybala laska... teraz som ale velmi stastna lebo som ju nasla a prisla z nicoho nic neboj, z vlastnej skusenosti ti hovorim, ze pride kedy to najmenej budes cakat len nezufaj @ivomax
@jozotraktorista si mysliš ze ked sa hanbim oslovit babu len tak na ulici tak ze mám na to aby som hucal na námestí ako ??? a este ma dakto zbuzeruje ale budem sa snazit nabrat odvahu pri najblizsej moznosti
nikde...teda, ak si pekny, nemal by si s tym problem, ale preto, ze sa pytas, tak si myslim, ze nebudes extra krasavec...potom to budes mat tazke no, ale makaj na sebe, a vela zarabaj, potom nejaku splasis
PS: never kecom, co tu pisu dievcata, ze ju najdes, ked ju nebudes hladat...to pisu len preto, ze oni to nikdy neiniciovali, takze pochybujem, ze nejaka bude iniciovat vztah, ak by aj mala o teba zaujem
echoechoecho - + karma, perfektne si to vystihol Jedna zenska mi tu raz napisala, keď som sa spytal, že ako a kde sa zoznámiť s dievčaťom, že ona nechápe, že je problém sa spoznať, ju dennodenne oslovuju ľudia na zastavke, v bare, v buse, v škole. Proste ženy majú výhodné určite aspekty ohľadom vzťahov / stači ak je baba len trošku sympaticka/ chlapi maju v tom vacsi problem
ja tiez,hladam aj som poparkrat myslel ze je ta prava no len ti baby to brali len na noc,nemyslim tim sex ale myslim tak ze sme sa spoznali diskutovali a tak proste hovorila ze som sympatak a tak a na 2 den ked ju poziadam o priatelstvo tak ani neprijme a ked prijme tak neodpôisuje,aj sa trapim ze som sam bo nechcem byt cely zivot sam viem mam len 17 lahko sa hovori a kazdy si povie ze mam na to cas ale tak cas plynie rychlo a ani si to neuvedomis a mas 30 a si sam a toho sa bojim ze tak dopadnem,a vacsinu bab ide v tejto dobe o peniaze a o krasu a nepozeraju na tu vnutornu moze kazda hovorit co chce ale je to pravda cest vinimkam ktore su naozaj normalne a nepozeraju len na vzhlad,
@dominik5228 to je uplne bezne, ved ked ju za den oslovi 10 chlapov, tak by si musel byt mega krasavec alebo bohac, aby si ta aj zapamatala...inak ja som to tiez zazival, ze ked sme spolu, tak je to super, ciitit iskru aj z jej strany, tazko sa lucime, a ked jej napisem, tak odpoveda po 5 dnoch uplne neutralne, akoby ma ledva poznala...nuz vyriesil som to tak, ze ja bezne balim 10 zien denne a beriem ich ako lacne slapky, a cuduj sa svete, statistika nepusti, niekedy to klapne a aspon sa necitim blbo, ze ma nejaka odmietla...proste si uvedome, ze minimum zien je schopnych skutocnej lasky, vacina je taka ako pises, ze im ide o vzhlad a prachy, ale zeny to vedia velmi dobre zahrat na romantiku, osud, sebavedomie muza, sikovnost a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
chod von a nájdi.. možno natrafis aj na nejakú birdzacku
A myslíš si, že tá láska sa dá nájsť len tak, mávnutím prútika, že chcem dievča, tak ho budem mať? Sa hovorí, že bez práce nie sú koláče a ono to platí aj v láske. Alebo čakáš, že ti tvoja vysnívaná padne rovno do náručia?
ty kokos, že zima je vonku...to myslíš vazne s tým argumentom? aj keby bolo príjemných -13 tak si kľudne idem von..
ach..
sed doma za počítačom a vypisuj na internete... @biancadetolle ti pomôže
vieš čo?
@ @ tomias ti s radosťou dopraví až k tebe domov tú svoju zmrzlinu...len mu z nej musíš trochu nechať
PS: never kecom, co tu pisu dievcata, ze ju najdes, ked ju nebudes hladat...to pisu len preto, ze oni to nikdy neiniciovali, takze pochybujem, ze nejaka bude iniciovat vztah, ak by aj mala o teba zaujem