Chcel by som si s niekým dlhodobejšie písať, odišiel som do inej krajiny a stratil som kontakt na domov, však to poznáte. Chcem s niekým komunikovať, nie je to predsa prirodzene pre ludi? Tak by som chcel nájsť dievča na písanie si, veselé a vekom asi 24
@1 teraz cez vsetky tieto lockdowny? Ja som uz takto spoznal kdekoho.. a z mojich skusenosti vobec nejde o to ci spoznas nazivo alebo cez internet, ide vzdy o dotycnu osobu a jak si sadnete/rozumiete
@trevor1994 1. napísal že je v inej krajine tak neviem či má lockdown
2. Ako si napísal nejde o to ako niekoho spoznáš ale keď chce niekoho na dopisovanie tak z toho predpokladám že to asi zostane hlavne na internete tak len odporúčam a zas úplne odstrihnutý od ľudí nie je nikto keď chce cesta sa nájde..pokiaľ teda nie je vyslovene v karanténe
Samozrejme že by som sa zoznámil aj so ženami okolo 30 ale to už nešlo napísať hore .. von a spoznavat ludi nejde lebo do podnikov nikto nechodi a su zavrete od desiatej. A žijem teda v dánsku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tu máš svoj domov v plnej kráse.
2. Ako si napísal nejde o to ako niekoho spoznáš ale keď chce niekoho na dopisovanie tak z toho predpokladám že to asi zostane hlavne na internete tak len odporúčam a zas úplne odstrihnutý od ľudí nie je nikto keď chce cesta sa nájde..pokiaľ teda nie je vyslovene v karanténe