Čaute. Hľadám mobil do + - 200€, ktorý by bol tvarovo hranatý na spôsob dizajnu SONY mobilov a mal čo najvyššie rozlíšenie a veľký displej. Hardwarovo by tiež nemal byť zaostalý. Fotoaparát okolo 8Mpx môže byť pravdaže aj viac k tomu aj LED dioda, ale to
@sveter Tierž som si hovoril, že "há, há há, tu chcel byť niekto vtipný"
@hoperpohroma Tak to mi je jedno, aj 250€. No sony by bol dobrý, ale neviem sa rozhodnúť medzi Xperia Ion HSPA a Xperia M2. Tak som si myslel, že by sa našla nejaká iná značka s podobným dizajnom atď...
@hoperpohroma Xperia M nie je tak dobrý, radšej L za približne rovnakú cenu. Z Alza by som tiež nekupoval, zbytočne drahé.
Bazoš už vôbec nie, jedine v prípade dohodnutia stretka a osobného odberu po skontrolovaní tovaru.
Nechcem robiť reklamu ale ja vždy odporúčam eshop mobilpc.sk. Je lacný, spoľahlivý a objednávku vybavia naozaj rýchlo.
ak chceš do 250e a dokážeš prejsť na windows tak nokie sú hranaté, ak čisto na androidoch tak si zober xperiu ktorá sa ti páči, alebo huawei (pravdaže ak ti nevadí tá blbá nadstavba prostredia od nich)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
trošku je po bokoch taký aerodynamický ale inak hranatý perfektne podľa mňa
» www.alza.sk/sony-xperia-m-c...
ale nejake ultrajemne rozlisenie a velky displej za 200 eur, gg
všetci si viete prečítať že tam bola 3310 hej supeer vtipná som
@hoperpohroma Tak to mi je jedno, aj 250€. No sony by bol dobrý, ale neviem sa rozhodnúť medzi Xperia Ion HSPA a Xperia M2. Tak som si myslel, že by sa našla nejaká iná značka s podobným dizajnom atď...
» mobil.bazos.sk/inzerat/3815862...
tu mas nejake
mobil.bazos.sk/inzerat/38050080/Predam-DooGe...
» mobil.bazos.sk/inzerat/38158622/Predam-HTM-M...
tu mas nejake a dokonca o dost lacnejsie a podobne vykonne
Bazoš už vôbec nie, jedine v prípade dohodnutia stretka a osobného odberu po skontrolovaní tovaru.
Nechcem robiť reklamu ale ja vždy odporúčam eshop mobilpc.sk. Je lacný, spoľahlivý a objednávku vybavia naozaj rýchlo.