Hľadám jeden song je taký starší. Viem že v klipe sú ľudia prezlečení za opice a ostatných ľudí zatvoria do klietky a potom tam tancujú...Na konci takého chalana auto zrazí..Neviete niekto ako sa ten song vola?
ja si akorat pamatam ze som videla tento klip ale neviem si absolutne vybavit ze co to
atakujem skor na to ako napisala @Grietusha Inak v tom máš tiež pravdu väčšina dnešných mladých ludí považuje hudbu z 2-3 rokov dozadu za strašne starú a už "out" ...
tým som chcela povedať, že je úplne normálne, že proste 13roční nepoznajú to, čo tebe príde ako totálne prirodzené, pretože v určitom veku, keď si silno vnímala médiá okolo seba, to bolo všade.
nemyslím si, že by BHG boli nejakou zásadnou kapelou, aby bolo hanbou ich nepoznať. a aj keby boli, tak to je v jej veku úplne jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@lawey čo si zas myslím, že v jej veku je vôbec výhra, že si to pamätá, že niečo také bolo
popripade three point one four
ja si akorat pamatam ze som videla tento klip ale neviem si absolutne vybavit ze co to
atakujem skor na to ako napisala @Grietusha Inak v tom máš tiež pravdu väčšina dnešných mladých ludí považuje hudbu z 2-3 rokov dozadu za strašne starú a už "out" ...
také tie, že posvietili a zapadli, presne ako BHG.
alebo ti vari babylon zoo, east 17 či 2 unlimited niečo hovorí?
tým som chcela povedať, že je úplne normálne, že proste 13roční nepoznajú to, čo tebe príde ako totálne prirodzené, pretože v určitom veku, keď si silno vnímala médiá okolo seba, to bolo všade.
nemyslím si, že by BHG boli nejakou zásadnou kapelou, aby bolo hanbou ich nepoznať. a aj keby boli, tak to je v jej veku úplne jedno.