Hľadám knihy so spoločenskou a vzťahovou tématikou, zo súčasného prostredia. ALE bez preafektovaných vzťahov, príliš umelo vykreslovaných citov a zbytočnej dramatizácie deja. Nejaké tipy?
Ja teraz čítam jednu veľmi dobrú knihu, neviem, či by som to klasifikoval ako román, ale určite by som jej dal na tvojom mieste šancu. Osobne som si z nej zobral veľa. Zanechala vo mne niečo a pomohla mi aj vo vzťahoch s ľudmi. » goo.gl/BZ9tBD...
Ja práve čítam Kompaníkovej Piatu loď - o dysfunkčných vzťahoch v rodine (stará mama, matka, dcéra). Je to veľmi dobré, má to atmosféru, striedajú sa pasáže snové s naturalistickými (napr. pochovávanie zrazeného mačaťa) a v prvej i druhej rovine sa dajú krásne odčítať rôzne problémy v spoločnosti (rodina, nezamestnanosť, deti bez dozoru, sexuálne obťažovanie,...).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@james98 vyzerá to zaujímavo, ďakujem za tip
PS: môžeš využiť nejakú z týchto zliav keby si sa rozhodla kupovať » www.kuponyzdarma.sk/?s=martinus...
» goo.gl/BZ9tBD...