HLADAM LUDI Z POVAZSKEEEEEEEJ!!! STRATILI STE SA???
akoze absolutne nechapem...kde su moji ludkoviaaaa? ....to ani nie je mozne...ved su vsade a tu nie?..hmm malo by sa to zmenit ..idem posielat maily o BIRDZ- e ...a hned nas tu bude viac
PS: ak sa tu najde nejaka stratena ovecka(abo bara
hmmm....akoze,....viem ze povazska neni to uuuzasnee sqvelee mesto do ktoreho by sa kazdy rad vracal ale taq....uznajte...najde sa tu aspon nieco pozitiivne ..ci? ...aa tikalok: rada ti ho ukaazem .myslim nase mesto
9: pozitívum, ktoré vidím, je všetka tá príroda vôkol, ale to zásluha tohto mesta nie je inak mi nenapadá nič iné... žiadna kultúra, chýba historické centrum, žiadne námestie, všetko sedlač...
nj....to mas pravdu ......ani nic pre nas mladych kulturne vyzitych ludi tu nic neni ....uznavam ....jednine pribrzdena fontana....a to je dost trapne..
Terka27....ani ja nie som priamo z povazskej....ale som tu kazdy den....skola, kamarati, vikendy etc....aa tie nakupy tu nestoja za nic ak mam pravdu povedat
podla mna povazska neni nic moc jedine co je tu dobre je kino a jedna dedinka pri praznove nepoviem ako sa vola ale tam su samy suprovi chalani sice grazli ale su nadherny a mozno ze sa to da povedat aj o vrchteplej tam je tiez jeden supar chalan
Adusik7774 hmmm......tak to ja nfm .....z vrchteplej mam byvalu spoluziacku a poznam tam len par ludi....aa tu druhu dedinu nepoznam asi ...a to kino....hmm pomlcim
jaaj to sa tu uplne smaizda zmenilo na anti PB ale sak sa vyjadrite ... podla mna tu mame uzastne mestske zastupitelstvo ktore sa uzastne stara o obcanov a o cele mesto... je to nieco neuveritelne ved sa nestacim obzerat vsade je zeriav vystavaba novych obytnych objekotv nakupnych centier...ale dost nenazyvajme jednu preplnenu krizovatku mestom a este jeden dotaz kazd emesto musi mat verejne zachody takze ouu byvam na vidieku osm uplny polnohospúodar ...
Tak je.. suhlasiim.. Velke preplnena krizovatka bez kultury.. ale musim povedat ze okolita priroda je pre mna jedinecna... mysliim maninska ,sulov a spol... ale pre to urobilo mesto hovno,sak Lackovic mal ina investicie..
to je jasne priroda je ok sulov mam obehany 500 krat a stale sa tam rad idem pozriet ... ale to mesto normalne som rozmyslal ze pojdem n aniku diskusiu mestskeho zasadnutia ale to je ignoracia obcanov vsetko to funguje len akoze nech su spokjny ako uz aj tie reci o oddlzovani mesta su trapne ze preto sa nic nerobi ale kcomu je dobr eze mesto neni zadlzene ?? je to len peken nic viac a ked osm videl ten projek stou bytovou jednotko na lanskej tak fakt nerozumiem preco sa stava byt na byte ked tu je tlko miesta ... rozkvet zastavany z polky za vahom su len polia na ktorych tusim uz ani kukurica nerastie ...
Nooja........mas pravdu za vahom ani kukurica nerastie....namiesto nej tam vyrastly dialnicne panely a uz si to tam onedlho budu frcat auticka a kamioniky
aa o tej krizovatke radsej pomlcime ...ved ta je preplnena len v case od 14:00 do 16:00 ked sa ludia vracaju domov z prace a zo skoly...a este je aj tak blbo organizovana ze na jednej strane cakam 15 minut dokial naskoci zelena a ta je len ´´sekundu´´....ale ma sa stavat nejaky kruhovy objazd tak uz to bude dufam better
aa verejne vecka tu su ...tie pri stavebnom vedla novinoveho stanku ....v zivote som tam nebola...radsej...ani nfm ci to ete funguje ...ale ved hypernova to isti...to nasi obcania povazuju za verejne...a ziju si stastne a spokojne
kruhopvy objazd ?? tu maju byt 4 ... ale kedy ?? ta to ti nepoviem dokonca co som sa dozvedel tak jeden pod ciernymi hajmi sa uz mal 2 tyzdne stavat ... ale tam ty chlapici inac makaju sa len tak prasi ...
nj viem ze 4...ja som ale hovorila o hlavnej krizovatke tak preto som spomenula len jeden vjes?...a hej toho sa asi bohuzial nedozijeme...ale ved neva...nadej zomiera posledna ...mozno sa budu z nich tesit moje deti
noo tak to uz hadam isto ... ale pojdem radsej do ineho mesta napr. ZA tam je vieac mozno vsetkeho ... a nekupuju si tam listky na MHD u sofera ty kks ztoho ma ide sibnut ale zasa keby stale fungovali strojarne ako kedysi tak PB by mohla byt vydlazdena zlatom ...
mnoo to hej...ale ja nemam este vek na to aby som si povedala zee: idem radsej do ziliny abo ineho mesta...mam tu skolu a vsetko...aj ked by som najradsej vypadla to je pravda...mozno raz
Ked uz sa tu bavi o tych krizovatkach tak chcem spomenut ze od posty smerom ku kniznici ma byt po vybudovani dialnice pesia zona...co zanmena ze tam mozno raz vezmem moje vnucence Ale bolo by fajn keby aspon toto spravili ked uz existujeme bez toho namestia..
jeeej to vaznee? ....no tak to by bolo super vaazne...kks mozno sa tam raz prebehnem na svojich korculkach ....ak dovtedy nebudem desi na invalidnom ...dufajme ze sa dozijeme
Kristuu, krajania aoj Nikiš No ja toto mesto nemusím. Jasné, teraz to nijak neporiešim, lebo odísť nemôžem. Mám tu školu, domov a vlastne ani nemám nikam inam ísť. Ono musím sa uspokojiť s tým, čo tu je. Prežijeme, dožijeme a o tri roky hádam pôjdem niekde inde Nakupovať sa tu poriadne nedá...sú tu aj nejaké svetlé miesta ale ináč kultúra...to ani nehovorím...kultúra tohto mesta spočíva v Tescu a fontáne. EM HÁ DÉ? Ehm...fajn autobusy sú nové..oceňujem ale tiež to kupovanie lístkov u šoféra je odveci....zabije sa tým neskutočne veľa času.....a dopravná situácia...Nikiš,zlato, tie zápchy nie sú len od tej druhej do štvrtej.....keď idem ráno štvorkou tak do školy idem bežne aj 15-20 minút...a to stojí pri Esse nehorázne dlho a na hlavnej križovatke ani nehovorím....a ten kruhový objazd..to ten čo má uprostred vozovky lampy? a autobus ním neprejde ani keby? ale tak aspoň môžme byť radi, že sa o nás hovorí...to je už jedno či v pozitívnom alebo negatívnom slova zmysle ale hovorí sa málokto žije v takom meste a pozdravujem uja Gyrosa spred Tesca
domka2002 .....juuuuj miacik ...my dve asi proti tomu moc nezmozeme...aaale sak pockaj ked nabehnem do studentskeho parlamentu ...hned sa par veci navrhne, par sa zavrhne, a bude setko better
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak tam som ešte nebol
aa o tej krizovatke radsej pomlcime ...ved ta je preplnena len v case od 14:00 do 16:00 ked sa ludia vracaju domov z prace a zo skoly...a este je aj tak blbo organizovana ze na jednej strane cakam 15 minut dokial naskoci zelena a ta je len ´´sekundu´´....ale ma sa stavat nejaky kruhovy objazd tak uz to bude dufam better
aa verejne vecka tu su ...tie pri stavebnom vedla novinoveho stanku ....v zivote som tam nebola...radsej...ani nfm ci to ete funguje ...ale ved hypernova to isti...to nasi obcania povazuju za verejne...a ziju si stastne a spokojne
jeeej to vaznee? ....no tak to by bolo super vaazne...kks mozno sa tam raz prebehnem na svojich korculkach ....ak dovtedy nebudem desi na invalidnom ...dufajme ze sa dozijeme
tak tomu verim ....kriminalne pripady a podobne...a fontanka a razie.....etc
zvykam si
heeeeeeej a kto tam?...odtial odkial?
nooo racej sa nepyytaj