neviem či máš rád rock a pod. ale kniha Heroin Diaries od Sixxa bola fakt poprdeli a keďže si baba, od Melasovej Tovar by sa ti mohol páčiť. čítala som to dávno, ale tiež sa mi to zdalo super
čo ja viem, všetci tu dávate Tovar a mňa to až tak neoslovilo.
Akože okej, fajn kniha, ale čakala som niečo navyše, chcela som sa z takej knihy o drogách dozvedieť viac. Celé je to len: šlapem na ulici/ čakám na klientov v klube; mám prachy kúpim si štof; pár dní kaprujem; nemám prachy tak idem šlapať; mám prachy kúpim si štof;...... a tak ďalej
neprišlo mi to nejako do hĺbky podané, možno autorka nechcela zachádzať do detailov kvôli ochrane samej seba alebo čo... a zároveň mi to prišlo, ako keby práca neprešla rukami editora, asi bolo zámerom nechať tam tú autentickosť, no mňa dosť od čítania odradí, keď má veta horší slovosled ako som ja používala v slohoch v piatej triede. Taktiež často sa opakujúce slová, už keď niečo píšem, snažím sa používať rôzne synonymá, neviem ako ostatní, no ja to tak robím aj keď píšem niečo len pre seba. Viem, že kniha pôvodne nebola myslená ako kniha, len ako spôsob "zbavenia sa toho všetkého", no aj tak... Myslím, že sa na tej knihe dalo viacej pracovať,keby sa s ňou pohral editor a občas niečo pozmenil, viac by ma to oslovilo a viac by sa ma ten príbeh dotkol. Takto som ho nejako neprežívala.
fúúú neviem prečo som sa tu rozpísala ako keby som písala recenziu na martinuse ale okej
a iné knihy o drogách som nečítala takže ti vlastne neviem poradiť
@sveter podla mna maju vsetky taky koncept v My deti zo stanice to bolo tiez tak, vedela som o com to bude, a uz mam nacas dost tej tematiky ja co ma ta tema fascinuje uplne zatial nepotrebujem
@tasha5 ale kamoška mi vravela neviem či o tej zoo alebo o memente, že to bolo fakt mega super (a to sa celkom pohybuje v okruhu feťáčikov občas čiže ju len tak niečo neohúri), že to bolo proste popísané perfektne a tak... mám v pláne si niečo z toho prečítať ale aktuálne ain't nobody got time for that
Prečo ešte nikto nespomenul Trainspotting??? Ak by si nerozumela knihe, čo je dojsť možné - nebola pokiaľ viem preložená a je napísaná v škótskom dialekte, tak si pozri Trainspotting ako film, je to úžasne spravené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Phillip K. Dick - Temný obraz
Akože okej, fajn kniha, ale čakala som niečo navyše, chcela som sa z takej knihy o drogách dozvedieť viac. Celé je to len: šlapem na ulici/ čakám na klientov v klube; mám prachy kúpim si štof; pár dní kaprujem; nemám prachy tak idem šlapať; mám prachy kúpim si štof;...... a tak ďalej
neprišlo mi to nejako do hĺbky podané, možno autorka nechcela zachádzať do detailov kvôli ochrane samej seba alebo čo... a zároveň mi to prišlo, ako keby práca neprešla rukami editora, asi bolo zámerom nechať tam tú autentickosť, no mňa dosť od čítania odradí, keď má veta horší slovosled ako som ja používala v slohoch v piatej triede. Taktiež často sa opakujúce slová, už keď niečo píšem, snažím sa používať rôzne synonymá, neviem ako ostatní, no ja to tak robím aj keď píšem niečo len pre seba. Viem, že kniha pôvodne nebola myslená ako kniha, len ako spôsob "zbavenia sa toho všetkého", no aj tak... Myslím, že sa na tej knihe dalo viacej pracovať,keby sa s ňou pohral editor a občas niečo pozmenil, viac by ma to oslovilo a viac by sa ma ten príbeh dotkol. Takto som ho nejako neprežívala.
fúúú neviem prečo som sa tu rozpísala ako keby som písala recenziu na martinuse ale okej
a iné knihy o drogách som nečítala takže ti vlastne neviem poradiť
@phantasia !!!!!!
jednoznačne
alebo čekni moj blog