@greyness jake na picu intraky? co potrebujes mat zo zlata steny a opicich sluhov?? Ja som na bastile blok A 7 poschodie byval 3 roky a fakt ze super, spolocne sprchy a vecka, a nikdy som nebadal problem ani s neporiadkom ani s nicim, a izby dobre vybavene, co nebolo sme si doniesli. Co je podla teba na picu intrak?
@prostemarek chill! ja tam nebývam a nikdy som nebývala!
a keď už chceš do mňa skákať tak si prečítaj poriadne a všetko, čo som napísala! píšem, že sú tam jebnuté vrátničky a nie, že by som chcela steny zo zlata a pod.
@jebozlesaaplani óóóó pocestný tvoje slová mi nedajú pokoja, tvoje slová sa mi hlboko vryli do posledných neurónových zakončení a nedá sa mi na ne nemyslieť, avšak aj s nadľudskou snahou pochopiť čo vyjadrujú sa mi to žiaľ nepodarilo, kiež by bohovia tohto storočia určili cestu mojim myšlienkovým pochodom aby som pochopil čo pocestný myslí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
okej som odhalený degeš čo nemá kamarátov
a keď už chceš do mňa skákať tak si prečítaj poriadne a všetko, čo som napísala! píšem, že sú tam jebnuté vrátničky a nie, že by som chcela steny zo zlata a pod.
@smajdalf hah ale kedz ja som intrak nedostal.. bduem na private zrejme
@nixxina ale sak mozem aj opakova prvak nemudruj tu nevies nic iba jest