Ahoj potrebujem sa spýtať či v Bratislave poznáte nejaké staré budovy ktoré majú staré vnútro potrebujeme tam ísť s kamarátkou fotiť. Za odpoveď ďakujem
Istrochem, Bezručka, Zochova, Esterházyho palác, Stain, Lazaretská (ktorá bola predtým prístupná, ale moja 12ročná sesternica je debil a zavreli ju), ale ver mi, že ti nepoviem ako sa tam dostať, to sa nehovorí
Navyše nám teraz všetky vchody zatvárajú, minimálne ten geniálny čo sme si urobili na bezručke zamrežovali. Každopádne treba hľadať, o tom je to
A teda dúfam, že len fotiť, lebo tým debilom čo tam rozbíjajú by som utrhala hlavy (viď. moja sesternica -.- )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Navyše nám teraz všetky vchody zatvárajú, minimálne ten geniálny čo sme si urobili na bezručke zamrežovali. Každopádne treba hľadať, o tom je to
A teda dúfam, že len fotiť, lebo tým debilom čo tam rozbíjajú by som utrhala hlavy (viď. moja sesternica -.- )
mimochodom ak chceš bezproblemovy vstup, tak vyhorena fabrika matador v petrzalke
daj si toto do vyhladavania maps.google.sk
48° 7.124', 17° 5.618'