Volám sa Zuzana, mám 25 rokov. A toto je môj prvý blok, verím však že nie posledný
Tento môj blok, nebude o tom kto som Ja ale bude o tom čo každý deň zažívam vo svojom dlhodobom vzťahu ja, moje kamarátky a keď sa budete chcieť podeliť tak do komentáro
Vidím že všetci ste spokojný so svojimi vzťahmi, keďže ste sa tu o nich nezmienili. To je veľmi dobre. Nie každý má také šťastie a už v mladosti spozná niekoho s kým je spokojný a kto mu sadne.
nie ...... aj keď priznám, že mám negatívny postoj k chlapom- váham - ale ten je založený na osobných skúsenostiach a vážne som ešte nestretla chlapa - váhu - o ktorom by som mohla povedať, že je normálny
toto mi pripada ako redaktorka nejakeho zenskeho internetoveho platku, ktora sem prisla zbierat namety pre dalsi kvazi "clanok", ktory si aj tak nikto neprecita.
cele je to velmi umele a neautenticke, t.j. velmi lahko prehliadnutelne.
Dnes som šla ku kamarátke, cestou som premýšľala o jej vzťahu s jej frajerom, potom o ďalšej kamarátke ktorá to má ešte horšie. Nakoniec som rozmýšľala aj o svojom vzťahu a všetkých ktorým som mala. Kým som k nej prišla rozhodla som sa so svojimi myšlienkami podeliť, a samozrejme že chcem vedieť nie len svoje a kamošiek skúseností ale všetkých dievčat na Slovensku.
Budem veľmi rada keď trochu porozoberáme vzťahy
hmmm...pri jednom som si to čítala ..... ale skôr zo srandy ako preto, že by som tomu reálne verila ...vlastne spolu sme si z toho srandu robili.... a vyšlo že by sme sa veľmi k sebe nehodili, lebo chlap váha je taký a taký a ku zene mojho znamenia sa nehodí ...a že by to mohlo fungovať iba za cenu veľkých ustupkov z oboch strán ..... no nakoniec to aj tak dopadlo a na toho chlapa este aj ta charakteristika sedela ako som postupne zistovala
ale fakt dúfam, že sa nenájdem citovana pod clankom v nejakom casopise, v ktorom prevaznu cat tvoria obrazky handier, šminiek...a zvysok clanky o neuspechu zenach v laske
Ja som si stále čítala horoskopy, a aj som si srandu robila z tých pováh opisovaných tam. Ale našťastie som tomu neverila lebo by som neostala dlho s určitými ľuďmi
no myslim si, ze dokonca aj v zenskych internetovych platkoch sa tazko najde takato stylistika, ale vzhladom na to, ze sa mi velmi paci autorkina fotka, odpoviem. nie... aj ked nehovorim, ze si obcas neprebehnem nejake charakteristiky znameni, ale ze by som si na tom zakladala, to nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
cele je to velmi umele a neautenticke, t.j. velmi lahko prehliadnutelne.
Budem veľmi rada keď trochu porozoberáme vzťahy