po dlheeej dobe som spoznala niekoho kto mi úplne po všetkých stránkach vyhovuje a má záujem aj on...lenže začínam mať trochu pocit že je taký kurevnícky typ trochu takže neviem...
Áno, áno, rozhodila som siete a teraz čakám..
Samozrejme som si nezabudla podať inzerát v miestnych periodikách, v miestnej TV a nejaké tie Srdcové záležitosti tiež nie sú na zahodenie.
ano, hladam a touto cestou by som kceu položiť takuo pýtaňja, reku ci by sa tu nasla svarna zena 171 cm vysoka, 54 kg vaziaca, s modrymi blond kuceravymi ocami s melirom, ktora vie podojit kravu a pokosit travu na zahumni. mala by byt skor tichej povahy a zaluby take ako aj ja, cize aby sme sa jako by som to...akosig doplnali. no a tiez by mohla rada tancuvat, lebo takto ked mame v kulture niekedy zabavu, chodia cigani hen z Očovej hravat tak frisko hraju, tak reku by som ju vykrútiu raz za cas. no a nie alkoholicka aby bola, lebo reku myslim si reku staci reku ked ja som, nemisime byt obaja, sak aj z tych deti nak cosig súco vyrastie.
nie.. nehladam a mam viac dovodov myslim,ze sa to neoplati co sa ma stat sa stane.. a stane sa zvacsa to co najmeneje cakate alebo ked to uz necakate takze tak
@23 ja som tuuuu som stará, bohatá, a mam aj pudlíka : : smiley: Moje záujmy: práce w zahradke, štrikovanie, hačkovanie, chodenie do kostola, chodenie nakupovat, a mám slabosť pre kožuchy... mam ich doma 170... A myslím že mi to velmi sekne a preto sa mi taq darí v mojom povolaní... a preto som taká bohatá : smiley: a moj wek ani nesti vedet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Samozrejme som si nezabudla podať inzerát v miestnych periodikách, v miestnej TV a nejaké tie Srdcové záležitosti tiež nie sú na zahodenie.
nie nehladam..co pride pride...na co robit stresy
milaaaciq!!!!!reku ty cil hladas mna!!! aaale neeeee
a chuapi...ste uz total zufaly???..ale ne..sak pochopte ze muz skratka to ma v krvi od zaciatku!potrebuje zenu...a zena nepotrebuje muza...ma didlo
zlatiii