ja si vždy nechám operátorkou dopodrobna vysvetliť výhody toho, čo mi ponúka, dvadsať minút sa jej vypytujem na detaily a potom poviem, že som spokojná s tým, čo mám a o ich službu nemám záujem.
Operátor: Dobrý den, mohu vám nabídnout naše skvělé tarify T-Mobile?
Zákazník: No, nemůžete, protože jestli jste si toho nevšimli, tak mi voláte na Vodafona a u nás není na tu vaši skvělou síť signál. Takže doporučuji nejdřív natáhnout dráty k telefonu a pak něco nabízet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja si vždy nechám operátorkou dopodrobna vysvetliť výhody toho, čo mi ponúka, dvadsať minút sa jej vypytujem na detaily a potom poviem, že som spokojná s tým, čo mám a o ich službu nemám záujem.
Zákazník: Chcel by som využívať tie parketové dáta, aktivujte mi ich!
Operátor: Mali ste na mysli paketové...
Operátorka: Dobrý deň, ako vám to môžem urobiť ?
(namiesto: čo môžem)
Operátorka: Dobrý deň, Ivana Zajíčková, čo môžem pre vás urobiť?
Zákazník: Zajíčková pri telefóne?
Operátorka: Áno, Zajíčková.
Zákazník: Tak ja som potom vlk...
Operátor: Viete mi povedať posledné 4 čísla PUK kódu?
Zákazník: Akého pokladu? Ja chcem zablokovať kartu a nie hrať hru!
Operátor: Číslo vám môžem poslať SMS alebo vizitkou?
Zákazník: Vizitkou mi to neposielajte, lebo to niekde zapatroším...
Technická podpora dátových služieb:
Zákazník: Prosím Vás, ako funguje ten WAP, lebo keď ma telefón vyzve zadať adresu, a ja zadám poštovú adresu dcéry, tak to nič nenájde?
--- nuda tam nie je
to je uz ake haluzne :
"Myslite tu snehovu vlocku??"
"Plysovyho pejska!"
kokooooos
Zákazník: No, nemůžete, protože jestli jste si toho nevšimli, tak mi voláte na Vodafona a u nás není na tu vaši skvělou síť signál. Takže doporučuji nejdřív natáhnout dráty k telefonu a pak něco nabízet.
zabiil