ak si niekto kukne na spektre reláciu- čo nám prospieva, ale neviem ktorá časť to bola, tak zistí, že muži by sa mali holiť aspoň pod pazuchami. Keď tam nemajú nič, tak nebudú tak rýchlo smrdieť potom a nežije v ich podpaziší toľko baktérií ako keď tam majú ochlpenie.
A čo sa týka toho tam dole- no ja zastávam názor, že tam by to malo platiť dvojnásobne- a skúste porozmýšlať prečo!!
Ale naopak výskumi hvooria, že spreje, kt. obsahujú látku .....aluminium ..... (neviem jej celý názov ale je v tých sprejoch, kt. neobsahujú alkohol), tak spôsobujú rakovinu prsníka u žien (len u žien ) a u mužov aj uzlín-
- tak si vyberte, či hygiena (myslím smrad) alebo zdravie
@13 neviem prečo si veľa ľudí myslí, že modeli, kaderníci a pán boh vie kto ešte musia byť teplý!!! A to, že je muž oholený pod pazuchou neznamená, že je teplý- nemyslíš si??? Alebo si narážal na toho dole-
Akože pod pazuchami sa holiť nebudem nikdy nech sa holia buzíci veď musí byť vidno kto je chlap no a dole to je jasne že áno. Inak ten kto daval anketu mohol dať aj nohy aj hruď a proste všetko by som bol zvedavý kolko mudrlantov si holi cele telo
Akože okay nech sa holia neodsudzujem kto chce aj pod pazuchami ale je to predsa take babské aj ked dnes je všetko inak ako pred 10 rokmi ci skor ale som za taký stred zase keď mam chlpatú hruď keby som si vyholil pazuchy tak fakt by som asi vazeral jak homoš bez urážky lebo mam známych aj opačne orientovanych alebo ich poznam ako kolegov z labaku a su to spoľahlivý ludia klobuk dole
Pokiaľ ide o modelov, v súčastnosti sa vracia trend neholenia sa, modelovia sú viac naturálni, menej svalnatí a viac zarastení. Mám v Taliansku kamaráta modela, preto som trochu viac informovaný. Ale na holení určitých partií a zastrihávaní chĺpkov nevidím nič čudné. Ak je niekto nechutne zarastený, nech s tým niečo robí. Ak by som bol zarastený na krku, tak by som si to určite nenechal. Hnusil by som sa sám seba.
Ty si tiež extrémista. Čo je buzerantské na holení podpazušia? A tvoj názor, že podľa ochlpenia sa meria chlapskosť, je asi už dávnejšie prekonaný. O mesiac a niečo je tu rok 2010. Samozrejme, že holenie celého tela je iná vec, povedal by som, hlúpa vec.
@15 Ale ja som s holením podpazušia súhlasil,len mi nejde do hlavy ako môže vyzerať chlap ktorý má chlpaté nohy a vyholeného vtáka chlap s oholenými nohami u mňa už nieje chlap.
a pre všetkých- už nie sme 100 r za opicami, možno v socializme, kebyže si holí niekto niečo a bolo by to vidieť by mal zle ale teraz- fakt úbohé- tak potom sa ani ženy nemusia holiť a basta- to je to isté- aj ked su nežné pohlavia-
nejde ani tak o to, či sa holí, ale či dodržiava hygienu. poznám chalanov, ktorí sa pod pazuchami aj holia a aj tak ich pot občas pocítim... a mám jedného kamaráta, o ktorom viem, že sa pod pazuchami neholí ale vždy tak krásne vonia... že vrrr... používa axe ...... a tam dole pokiaľ nemá strnisko je to ok...
Ježis maria ja neviem co si tu vymyslate nepovedal som ze ochlpenim sa meria muznost skor som povedal ze ochlpenie je u muza fajn na spravnych miestach neviem preco prekrucate veci ako nie su uz ma druhy nasral.
aha takze podla niektorych zien ked sa oholim vsade tak som automaticky cisty alebo co? nezalezi na tom ci je niekto chlpaty ako opica ale vyholeny a hladky ako detska prdelka. Ide o to UMYVAT SA. a tie argumenty o vacsej hygiene si mozete strcit. Nic take neexistuje. To sa pomaly aj dohola každy strihať bude lebo to je viac hygienické a niekomu sa nechcu umyvat vlasy.
Pokial ide o mna ja som 80% natural... holim iba bradu a komu sa nelubi nech sa sam medzi nohami ziletkou reze
1338 nerob si nic s Milli666 on kazdeho musi komentovat nekomentuje co ma ale ludi musi drbat za ich nazor ci uz je fajn alebo nie hlavne musi byt podla jeho gusta
@milli666 tvoj nazor ma prekvapil mierne, ved aj na ib mas kopec ludii co....neholii tam dole. podla mna je to ovela krajsie, ako ked ma dakto vyholene. ved vyholene vypada dost uchilne. co sa tika pod pazuchou, tak pokial nema doticnii dzunglu, tak tie si myslim ze je to v poriadku ked neholii. tvoje argumentacie o hygiene su odveci, clovek ma sa sprchovat kazdii den. to je argument ako preco si dat obriezku popripade preco si oholit hlavu, nohy a vsetko
ps. si pozri dakedi nejake usa gay videa, a uvydiss kolko ludii tam nema vyholene.
@30 a čo ta týka teba- tak sa ani nečuduj, že ťa drbem za to čo si myslíš, lebo to, čo ty trepeš sa prieči dosť často normálnemu rozumu- ak chceš niečo trepať- tak si to najskôr over- s tou zodpovednosťou si bol tak vedľa- že to ani možné nie je
@Radiophonic Narazal som na svoju uplne prvu reakciu, ktora cele toto spustila. Ked uz ides poucovat, tak si to aspon precitaj cele. A na paladinov fakt nie som zvedavy, prepac.
Ale ja som si to celé prečítal. A spomínanú reakciu som pochopil, aj keď ma nahlodávali pochybnosti. Pozastavil som sa nad tým, ako si zareagoval na @Milli666 , ostatné som nebral do úvahy. Asi ani ty si ma nepochopil úplne.
Och a teraz odveci... Táto diskusia ma znovu raz utvrdila o tom akí sú niektorí ľudia neskutoční primitívi... A čo tam po tom, že je gay?!... Tu aby sa človek k sebe nepriznával vždy ho za niečo odjebete... Buď za číslo uvedené pod svojim nickom, za svoju orientáciu, pohlavie, národnosť, výšku, váhu... Za to, že existuje?!... Nechajte si svoje prijebané pocity pre seba... Bohužiaľ tento môj komentár nevyrieši ani zďaleka to, aby ste sa uvedomili a tolerovali ľudí okolo seba... Len som taká rozčúlená... Najlepšie to bolo vystihnuté vo filme American beauty... Odporúčam takým obmedzencom pozrieť... Pretože ak sa niekomu takto trápne vysmievajú ako také sprosté decká rozmaznané sú práve za tým komplexy z ich osoby... Z toho, že sa nedokážete vyrovnať sami so sebou... A takýchto ľudí nazývam úbohých a nie tých čo sa k sebe verejne priznávajú a nemajú s tým problém... Len vždy sa v spoločnosti nájde nejaký kkt zakomplexovaný.... Ako som už povedala týmto komentárom nič nevyriešim... Ale chcem si len vybiť svoju zlosť... PEACE
@38 No zlatý môj- primitívnejšieho človeka som ako teba dlho nečítal- sorry, hej v inej diskusí, ale to je iný prípad
- je mi jedno, že mi nadávaš do homošov (ináč správny názov je homosexuál, keď už sa robíš takým múdrym)- a viac k tebe nemám čo dodať
- ľudia pochopili, že si primitív a to riadneho zrna
@45 , vieš to nestojí ani za reč sa takým blbom spoločnosti zapodievať, chcem ti len podakovať za názor a ver tomu či nie, už som si na to zvykol a toto ma nedokáže rozhodiť-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
A čo sa týka toho tam dole- no ja zastávam názor, že tam by to malo platiť dvojnásobne- a skúste porozmýšlať prečo!!
Ale naopak výskumi hvooria, že spreje, kt. obsahujú látku .....aluminium ..... (neviem jej celý názov ale je v tých sprejoch, kt. neobsahujú alkohol), tak spôsobujú rakovinu prsníka u žien (len u žien ) a u mužov aj uzlín-
- tak si vyberte, či hygiena (myslím smrad) alebo zdravie
Pokiaľ ide o modelov, v súčastnosti sa vracia trend neholenia sa, modelovia sú viac naturálni, menej svalnatí a viac zarastení. Mám v Taliansku kamaráta modela, preto som trochu viac informovaný. Ale na holení určitých partií a zastrihávaní chĺpkov nevidím nič čudné. Ak je niekto nechutne zarastený, nech s tým niečo robí. Ak by som bol zarastený na krku, tak by som si to určite nenechal. Hnusil by som sa sám seba.
@Pa3cek
Ty si tiež extrémista. Čo je buzerantské na holení podpazušia? A tvoj názor, že podľa ochlpenia sa meria chlapskosť, je asi už dávnejšie prekonaný. O mesiac a niečo je tu rok 2010. Samozrejme, že holenie celého tela je iná vec, povedal by som, hlúpa vec.
@18- tvoja logika mi je dáka čudná, prečo by si si musel holiť nohy, ked si oholíš tamto dole??
a teraz si asi naseriem do vlastného hniezda ale nenadarmo sa hovorí- Chlap, lenivý tvor
Pokial ide o mna ja som 80% natural... holim iba bradu a komu sa nelubi nech sa sam medzi nohami ziletkou reze
ps. si pozri dakedi nejake usa gay videa, a uvydiss kolko ludii tam nema vyholene.
@30 a čo ta týka teba- tak sa ani nečuduj, že ťa drbem za to čo si myslíš, lebo to, čo ty trepeš sa prieči dosť často normálnemu rozumu- ak chceš niečo trepať- tak si to najskôr over- s tou zodpovednosťou si bol tak vedľa- že to ani možné nie je
Nepáči sa mi to.
Si taký tolerantný. Pokiaľ ide o hore spomínaný problém, nie je to vecou sex. orientácie, z časti je to vec hygieny a najviac presvedčenia.
Máš pocit, že je to ironické, keď niekoho označíš za teploša? Mňa drísty okolo holenia či neholenia nezaujali tak, ako tvoje ukončenie komentu č. @38.
Ale ja som si to celé prečítal. A spomínanú reakciu som pochopil, aj keď ma nahlodávali pochybnosti. Pozastavil som sa nad tým, ako si zareagoval na @Milli666 , ostatné som nebral do úvahy. Asi ani ty si ma nepochopil úplne.
- je mi jedno, že mi nadávaš do homošov (ináč správny názov je homosexuál, keď už sa robíš takým múdrym)- a viac k tebe nemám čo dodať
- ľudia pochopili, že si primitív a to riadneho zrna
@45 , vieš to nestojí ani za reč sa takým blbom spoločnosti zapodievať, chcem ti len podakovať za názor a ver tomu či nie, už som si na to zvykol a toto ma nedokáže rozhodiť-