@0 Hej, nejake tvoje tricko je naozaj rozhodujuce. Akurat ze Bratislava sa dostala na zoznam GaWC medzi najvyznamnejsie svetove mesta v Beta- kategorii: » en.wikipedia.org/wiki/Global_cit...
Kdezto keby tam chceli zaradit Nitru, potrebovali by sa s kategoriami dostat az niekde po Omegu. Takze asi tak.
boze a co ze BA je hl mesto a nieje tu jedno zasrane tricko? aj tak toto je len diera na mape v strede europy v cudzinci si nas milia so Slovinskom handry k nam dojdu az ked su v inych krajinach totalny outlet a u nas to hodia ako "novu kolekciu" chyba/neni tu tolko veci ze sa to ani vsetko napisat neda..preto osobne radsej nakupujem u nasich susedov v Rakusku
ale prosím ťa, blava je len najväčšia dedina na slovensku. treba sa pozrieť na veľkosť a vyspelosť štátu...čiže nemôžeš čakať žiadne veľkomesto keď chceš ísť nakupovať tak choď do viedne
@ sry ale rozosmial si ma poviem ti len jeden z viacerych pripadov ktore tento fakt potvrdzuju vid priklad kupil som si vans tenisky vo viedni u nich to bol uz takmer outlet zapaltil som za ne 69 eur o 4mesiace neskor dosli k nam cena 3300sk a ze "nova kolekcia"
Ideš nadávať na Blavu preto že tam nemajú jedno poje... tričko tipujem MJ? Tak si kúp obyčajné čierne tričko a toho MJ si tam vytlač.... väčšinu tričiek čo mám sú tam vlastné výtvory, nosiť nejakú fajku na triku aby som bol "in" nie je ono, treba ukázať vlastnu kreativitu
Nikto tu nikoho nedrzi na silu ani nebude,,,nepaci sa ti tak chod..Good bye a plakat nebudeme.. To ze je tu vela toho a tamtoho,zla doprava,ovzdusie,vsetko je drahe a bla, bla, bla...
My to vieme a zijeme tu...Dvere su otvorene pre kazdeho a su to lietacky, takze sa da dnu i von bez obmedzenia... V kazdom jednom velkomeste je to same... A predsa tam ludia ziju a zit budu... To ako velky Bratislavcan mam teraz zacat nadavat tiez na dediny za to ze v celej dedine nezozeniem jednu jedinu ihlu ??? Alebo ze vyber potravin v malom dedinskom obchode je asi taky siroky, ze ked sa aj posnazim kupit vsetko co je v obchode, postacia mi dve igelitky???
Frflat to vie kazdy a za somariny ako nejake tricko tak to je uz goool....
zato že nevieš nájsť tričko sa máme posrať? ja by som ťa presťahovala do nezbuckej lúčky. sorry ale si strašne povrchná...a máš pomýlené životné hodnoty..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale podľa toho kde si hľadala.
Kdezto keby tam chceli zaradit Nitru, potrebovali by sa s kategoriami dostat az niekde po Omegu. Takze asi tak.
Ozaj, ja by som už roky chcela tričko The Damned, ale chalanské S-ko.
Nikto tu nikoho nedrzi na silu ani nebude,,,nepaci sa ti tak chod..Good bye a plakat nebudeme.. To ze je tu vela toho a tamtoho,zla doprava,ovzdusie,vsetko je drahe a bla, bla, bla...
My to vieme a zijeme tu...Dvere su otvorene pre kazdeho a su to lietacky, takze sa da dnu i von bez obmedzenia... V kazdom jednom velkomeste je to same... A predsa tam ludia ziju a zit budu... To ako velky Bratislavcan mam teraz zacat nadavat tiez na dediny za to ze v celej dedine nezozeniem jednu jedinu ihlu ??? Alebo ze vyber potravin v malom dedinskom obchode je asi taky siroky, ze ked sa aj posnazim kupit vsetko co je v obchode, postacia mi dve igelitky???
Frflat to vie kazdy a za somariny ako nejake tricko tak to je uz goool....
Ale chapem mas len 12 rokov a z toho vyrasties
Na mestá sa iba hrajú,
dedinu však v krvi majú
Bratislavu neznášajú
na všetko v nej nadávajú
Do mesta sa ale tlačia
mestské veci sa im páčia
nočný život, pekné šaty
lepšia práca, väčšie platy
nic v zlom