a ako dlho to uz mas? mas taky akoby stale plny nos a steka to do hrdla? .......... pytam sa preto, lebo kamos tak mal cca 3 roky. mal s tym problemy. pol roka potom chodil po doktoroch a napokon ma astmu. berie lieky a inhalator.
@millieandrea ja to mam doteraz.. akurat ze ked som vysadil lieky na alergiu, tak uz nekaslem, nesvrbi ma nos ani nic a citim sa skvelo.. ano sem tam ma z tych hlienov pobolieva hrdlo a tazsie sa mi dycha, ale inak pohoda a to som mal tiez nabeh na astmu...
@bebekex a rychla pomoc? ja fajcim a tych hlienov mam podstatne menej nez kedysi... cigo ich asi vysusuje..
@bebekex no jasne ze ide.. zbavit sa povodu hlienov - alergia/batkerie...
pekne chod k doktorke a ak nic nezisti nech ta posle alergologicke na testy... ja som si tiez dlhe roky nepripustal ze mam alergiu.. az ked uz bolo naozaj zle som sa odhodlal a esteze som tak urobil, inak by som ako vasnivy konzument medu alergicky na pel pravdepodobne otrcil kopyta na anafylakticky sok..
@bebekex hlieny? a kde tie hlieny mas? podla toho kde ich mas, chod za odbornikom, ci uz za gynekologom, alebo obvodnym, alebo za otorinolaringologom, alebo na plucne...
ak si prechladnuta, isto sa skus naparit (ako inhalovat) ..daj si do lavora horucej vody so solou alebo s bylinkami (mata) a hlavu nad to pod uterak... ked to budes vdychovat horuce aspon 5-10 min, povoli ti to
..inak je to dobre aj na plet.. len si ju potom vycisti
@antifunebracka dva dni ťa mám v priateloch a už som zistila, že si 10krát viac nadržaný jak som si myslela -.- a to som zrovna biednu mienku o tebe nemala
@h8u dpc ty ma mas v priateloch? ale hej, toto je bezna reakcia ludi, co si ma pridaju. furt na uvod si vypocujem tuto pesnicku. tymto pozdravujem miroslavu svidronovu
@antifunebracka jj od včera, ale som rada že o tom nevieš, aspoň ťa budem mocť bez okolkov vymazať xD lebo ako fakt ale, vždy som si pozerala celý MB keď som prišla na net a teraz nemožem, lebo by som strávila pol roka pri tom skrz tvoje príspevky!
Tak nejaký domáci recept žiaľ nemám. Ale tiež som mala veľa hlienov, predpokladám že takýto stav Ty nemáš,
a mne lekári povedali že musím ísť do nemocničného prostredia. Bola som tam okolo 3-4 týždňov, 24 hodín denne som bola na veľkom inhalátornom prístroji a tak mi to zabralo Od vtedy s hlienmi nejaké veľké problémy nemám.
Tiež mi dávali kadejaké antibiotiká, ale žiaľ nepomáhali. Ale zas nie každý lekár chce dať na inhalátor pacienta, ale ja som už mala nábeh na udusenie.
Bola si s tým u lekára ??? Ak nie, tak vyhľadaj lekára. Predsa my nie sme MUDr.
Ak sa Ti už nič nepomáha, tak ešte skús si kúpiť Morský sprej, je to voda z mora, mne toto pomáha ak fakt už neviem kde mám ísť. Morský sprej sa pohybuje okolo 13EUR, v každej lekárne je to iná cenová relácia. Ak už fakt ani toto by Ti nepomohlo, vyhľadaj lekársku pomoc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@bebekex a rychla pomoc? ja fajcim a tych hlienov mam podstatne menej nez kedysi... cigo ich asi vysusuje..
@tommyhot som veľmi zásadový nefajčiar (maximálne vodná fajka) ,takže tak... ale vďaka za typ
pekne chod k doktorke a ak nic nezisti nech ta posle alergologicke na testy... ja som si tiez dlhe roky nepripustal ze mam alergiu.. az ked uz bolo naozaj zle som sa odhodlal a esteze som tak urobil, inak by som ako vasnivy konzument medu alergicky na pel pravdepodobne otrcil kopyta na anafylakticky sok..
..inak je to dobre aj na plet.. len si ju potom vycisti
a mne lekári povedali že musím ísť do nemocničného prostredia. Bola som tam okolo 3-4 týždňov, 24 hodín denne som bola na veľkom inhalátornom prístroji a tak mi to zabralo Od vtedy s hlienmi nejaké veľké problémy nemám.
Tiež mi dávali kadejaké antibiotiká, ale žiaľ nepomáhali. Ale zas nie každý lekár chce dať na inhalátor pacienta, ale ja som už mala nábeh na udusenie.
Bola si s tým u lekára ??? Ak nie, tak vyhľadaj lekára. Predsa my nie sme MUDr.
Ak sa Ti už nič nepomáha, tak ešte skús si kúpiť Morský sprej, je to voda z mora, mne toto pomáha ak fakt už neviem kde mám ísť. Morský sprej sa pohybuje okolo 13EUR, v každej lekárne je to iná cenová relácia. Ak už fakt ani toto by Ti nepomohlo, vyhľadaj lekársku pomoc.