inak mne sa hlohovec ako mesto celkom páči, také milá malé je to...ale uznávam, že to je iba vtedy, keď prídeme s drahým na návštevu k budúcim svokrovcom...inak by som tam žiť nedokázala...moc maličké na mňa...
a v rokáči som bola len raz v živote...a drahý oznal majiteľa, dokonca s ním bol dobrý kamoš, no toto som nevedela...
dúfam, že Marošovi to neoznámim ja, že mu zomrel kamarát
lucinka: uz nemam oblubeny ale ked idem teraz do hc(uz len sem tam) tak klasicky - portugal, patagonia, a este mi stale kamarat slubuje ze ma zobere do kolajnicky to som videl iba zvonka a pripadolo mi to velmi sympaticky
ja nevymetam bary a vsetky to v nasom meste nemam ani sancu len ma zaujima ze kam najradsej v hc chodia ked maju taky pestry vyber...niekto tu nieco nepochopil ale neva...inak pekna fotka notorik mi hovor volaco o vymetani barov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
luboso, píš...
rokac bola pecka, tam som nikdy zleho cloveka nestretol
lucinkahc: ziadne caro?? a co najviac barov na pocet obyvatelov zo vsetkych slovenskych miest??
a v rokáči som bola len raz v živote...a drahý oznal majiteľa, dokonca s ním bol dobrý kamoš, no toto som nevedela...
dúfam, že Marošovi to neoznámim ja, že mu zomrel kamarát
ja do kulturaku chodim tam si uz bol nekedy?
a preco uz sem nechodievas?
Ja by som sa skor hambil...
Ohlasy mi piste osobne dik...