kedze byvam na intraku,poznam hluk a ani nie ze pod oknom, ale na chodbe, o poschodie vyssie, atd... dnes ma 4:30 rano daki zobudili co sa nestava, mam tvrdy spanok
pravidelne kazdy piatok a aj sobotu niekedy cez tyzden..a ako to vysvetlim?.. z oboch strat hlavnej ulice na ktorej byvam su krcmi jedna je od nas asi 200 m a druha mozno o 10m viac
Ani nie... No hluk skôr zažívam iba pár krát a aj to iba vtedy keď sa nám sused nad nami opije jak činka a rozbíja hasiaci prístroj na chodbe alebo vrieska a nadáva..
a možnosť nie, nie som súčasťou? ja nikomu pod okná hluk nechodím robiť, a bývam v relatívne kľudnej štvrti, len sem tam sa po mojej ulici prejde niekto hlučnejší ale to sa nedá rátať
Bývam na internáte, takže hluk mám nielen pod oknom, ale občas aj za dverami na chodbe. Navyše minulý rok som 12 mesiacov býval v byte na prvom poschodí hneď oproti krčme, necelých 10 m.
a co takto kazde rano medzi 4-6 pariace sa vtaky ? napr. take sokoly ?? alebo teda neviem, co za cinnost robia, ale vrestia pri tom ako .ebnute ! meter odo mna na balkone, a ked ich vyplasim, provokacne odleti susedovi na okno a zacne zas vrieskat, akoby sa mi smial: "budicek !!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a to sú tí moji
ak mám niekde sockovať v noci, tak idem dakam dopiče kde ma nikto nevidí a nepočuje
Takže už som sa to nejak naučil ignorovať...:/