Neviem či by pomohlo niečo také ako petícia na našich "milých" susedov..ale som vážne v koncoch..bývajú tu skoro rok a takmer každý deň sa hádajú, sú hluční a kvôli nim sa nemôžem učiť..policajti nič nevyriešia, nakoľko sme ich volali a nič z toho, iba po
jeden čas nad nami bývali taký čo pravidelne v sobotu o deviatej hadzali o zem asi medicimbal lebo to do dunelo a pravidelne rano tam hupali dieta na hupačke....taky "prijemný" vrzgiot
a teraz tam býva jakasi slobnica čo dupe....ale to sa da zvladnut akorát že si niekedy robí žúrky...ale najhoršie bolo ked pustala asi hodinu v kuse pokoj v duši,..... som, bola jak nejakom hroznom koncerte...
asi tak pred tyždňom som zobudil susedov z polky ulice ....keď som o 2 rano natočil pv3s lebo sme išli ťahať jedneho typka čo sa vysypal ....a to sa hriala 5 minut na mieste pokiaľ sme sa vôbec pohli
@jana2710 na ak majú kúpený, tak je to ešte horšie, nemôže ich žiadna inštitúcia donútiť odsťahovať sa z vlastného bytu kvôli tomu, že susedom sa "nepáčia".
môžete ešte napísať sťažnosť na mesto/obec kde bývate, môže sa to riešiť aj tam, ale aj tam by maximálne dostali pokutu.
@jana2710 ale dlho to nebude ešte raz bude robiť kokiriki a prask a bude ticho Mam vyhlad z balkona a viem presne kde sa nachadza aj ked je to susedov kohut ale to su detaily
Takéto veci sa ťažko riešia, vlastne neriešia. Najviac čo môžeš urobiť je napísať primátorovi/starostovi aký máš problém. Ten je povinný takéto veci riešiť lebo ide o vzťahy medzi občanmi mesta/obce - tzv. občianské spolunažívanie. Ten ich môže upozorniť alebo im zakázať smiley: obťažovať susedov. Keď to potom porušia tak už je to nejaký vyšší stupeň ehm... trestnej činnosti? Netuším ako sa to volá, všetky takéto právne veci nemám rad... Rieši sa to potom ako súd + mesto + občan a nie iba občan + občan. Nič tym ale nedosiahneš lebo "na Slovensku je to tak"
@d170 ..to mi nepíš ani zo srandy ..do frasa..asi fakt len čakať, keď odtiaľ odídu sami
@lawey ..fúúha inak aj títo si pustia nahlas hudbu..a do toho sa začnú hádať..čím hlasnejšia je hudba..tím viac sa snažia ju prekričať svojou hádkou..dnešok bol toho živý príklad
@jana2710 to neviem ja som ich nepočul len som videl ako sa všetko všade rozsvecuje klinec bol keď sme sa o hodinu vracali to asi stihli zaspať a tramtararam "rachot se vraci"
@christopherpd ..no áno súdy nič nevyrieišia..a čakať na dáke rozhodnutie pár rokov..kým oni sa budú pokojne hádať ďalej..no neprosím také.. toto sú už 4.susedia..jedni boli tiež takíto..že sa len vkuse hádali..našťastie odišli..ale toto..no comment
D heh ten tank..idem si asi objednať ..najlepšie na tom je...že moju mamu považuje za chorú, lebo im tam chodí klopať, aby sa utíšili a že ju nezaujíma, že sa učím..parádička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@bewka ..hmm u nás je to po celý rok..či je leto, či zima
@prodigy1 ..ticho to by som potrebovala a aká chyba?
@stevo ..nuuuž..potom aj nás počuť..ale na celý panelák..iak vykrikujeme tým susedom cez chodbu nech držia pi..hmm..klpačku
@prodigy1 ..aháá má asi pomýlený režim
@bewka ..no to hej iná atmosféra ..by som ich poslala dakde na samotu do lesa a tam nech si kričia
a teraz tam býva jakasi slobnica čo dupe....ale to sa da zvladnut akorát že si niekedy robí žúrky...ale najhoršie bolo ked pustala asi hodinu v kuse pokoj v duši,..... som, bola jak nejakom hroznom koncerte...
môžete ešte napísať sťažnosť na mesto/obec kde bývate, môže sa to riešiť aj tam, ale aj tam by maximálne dostali pokutu.
@lawey ..fúúha inak aj títo si pustia nahlas hudbu..a do toho sa začnú hádať..čím hlasnejšia je hudba..tím viac sa snažia ju prekričať svojou hádkou..dnešok bol toho živý príklad
@buffer.. určite ich to potešilo
lebo s blbcom sa dohodnúť nedá a nemyslím, že budete mať také šťastie, že by sa dobrovoľne odsťahovali, tak by to možno aspoň trochu pomohlo...
@lochnessko ..veď ich ohováram kade-tade..a nič D
@christopherpd ..no áno súdy nič nevyrieišia..a čakať na dáke rozhodnutie pár rokov..kým oni sa budú pokojne hádať ďalej..no neprosím také.. toto sú už 4.susedia..jedni boli tiež takíto..že sa len vkuse hádali..našťastie odišli..ale toto..no comment
nieje nic co by tank neporiesil
..kvak..