pokial si nenapchas tu rurku predtym do pice zakrvavenej a potom do analu tak myslim ze si infekciu nepreneses. ale opatrne s tym. a inak ti z klystiru nic nehrozi
@chlorofyl okrem toho, že neviem o tom, že by počas menštruácie žena automaticky prenášala infenkcie, tak klystír v určitom zmysle je škodlivý. nikdy nevieš, aké baktérie, ktoré v črevnej kultúre žijú (a sú potrebné) odtiaľ vyplavíš.
@anndreaa pokiaľ klystír vyložene nie je potrebný, tak sa mu radšej vyhni.
@grietusha klystirom nevyplavujes bakterie, ale zaschnute hovna okolo crevnej steny. A podla ayuverdskej mediciny aj liecis kopu chorob ci uz fyzickych, alebo dusevnych.. Bakterie v creve nenicis prudom vody, ale latkami, ktore pri klystire pouzivas, napriklad kavu, ale to moderna medicina pravdepodobne nepraktizuje...
@tommyhot keď som sa lekára pýtala na domáci klystír, odpovedal mi toto (čo som sem napísala). viac informácií nemám, takže o tom ani diskutovať žiadno nemožem. ale mám tendenciu viac veriť niekomu študovanému v odbore, než niekomu na nete.
@grietusha v pohode, ja mam zas tendenciu verit tisic rokov osvedcenym metodam, ako bande farmaceutickych poskokov, ktori by si za nove auto, alebo luxusnu dovolenku aj matku predali ak ti pomahaju rady niekoho studovaneho tak super, tesim sa s tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@anndreaa pokiaľ klystír vyložene nie je potrebný, tak sa mu radšej vyhni.