Neviem ako dlho budem ešte on line, ale potrebujem poradiť, prípadne pomôcť.
Asi pred desiatimi minútami mi niečo buchlo v notebooku a vyrazilo poistky v celom dome. Book mi však ide naďalej a neviem prísť na to, čo to mohlo spôsobiť. Bojím sa book
"niečo buchlo v notebooku" nevylucuje tvoj beh z baterky a o probleme dokopy nic neprezradza . Cize diskusiu si zalozit mohla Ked to vyrazilo pojistky tak chyba bude pravdepodobne v napajani. Moze to byt tvoja zastrcka, pripadne predlzovacka, kabel k zdroju, zdroj, napajacie obvody v kompe atd.
Tiez som skor za tu zasuvku, ak by ti nieco fakt rachlo v compe tak by si tu uz diskusiu nepisala a ta zasuvka by vysvetlovala preco ti vyhodilo poistky
@biancadetolle - zdroj, mne sa to stalo tiež, až na to že mne ten zdroj okolo seba vypustil obláčik prachu spáleného plasstu, takže to bolo očividné (a tiež vyrazil poistky)
@biancadetolle notebooky su zazracne v tom ze moze ti rachnut zdroj a book ti pojde (niektore su take napr. stare ibm ) a ked ho vypnes a zapnes nebude ti nabijat ale pojde ti len baterka a napajanie nebude fungovat
mohlo sa jej stat ze sa len pohla niak v posteli a pohol sa napajaci konektor v booku a hodil iskru a baclo to poistky
kým ide nemáš sa veľmi čoho báť... keď prestane ísť , potom radšej smer servis... a ako spomenuli hoši vyššie, kľudne sa mohlo stať že si ho len vyskratovala, ale to nevadí, book prežije oveľa horšie veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
adaptér je ok?
držím prsty, a myslím, že sa zapne..
To sa v tom fakt nikto nevyzná?
mohlo sa jej stat ze sa len pohla niak v posteli a pohol sa napajaci konektor v booku a hodil iskru a baclo to poistky
vsetko je mozne