Myslim ze ako jedna z mnohych nemam pravy windows..a doteraz ma ani nejak netrapilo to kontrolovanie.. no proste moc sa do tohto nerozumiem az dodnes ked som sla zpnut kompik. No proste odtedy cely cas mam na ploche vypisanee ze moja kpoia windovsu nespln
fuu ani ja nemam pravy windows dúfam že mne sa také dačo nestane.. ale tak ak sa do toho ty nerozumieš tak si k tomu niekoho zavolaj a nie takto cez forum leboo ked sa do toho pustíš sama to môžeš do.ekať... alebo kup original windows...
no co? mas legalny system alebo nie? taj je jasna otazka. Si kup legalny OS a nemas problem. Mne to nikdy nevypisovalo. Iba pri aktivacii ale aktivujem telefonicky (bohuzail pojebany windows dava iba par aktivacii cez windows a potom uz len telefonicky).
@0 mne toto na mojom compe tiez vypisuje... a vdaka tomu mi ide pomalsie net, posrala sa mi napalovacka, nemozem prehravat videa a filmy- nejde mi player a na inom to tiez nejde, nemozem mat pozadie lebo sa mi hned aj tak zmaze..
boze, ved si vypnite updaty ked nainstalujete win, aj tak nic neopravuju... alebo poviem to inac.. ako sa da opravit najvacsi odjebok na svete? podla mna nijako.. a ked si zavolate niekoho aby vam ho nainstaloval a tak, tak si aspon dajde tu namahu a skuste niekoho kto sa do toho co len trochu rozumie.. vyhnete sa takymto zbytocnym problemom... inac sajnu nemam co s tym teraz, urcite sa to da nejako ale na to by si si mala pozriet nejake warez forum, alebo nieco na ten sposob.. viem, ze predtym sa to dalo vyhodit, no pocul som aj take, ze neskor to uz bolo robene tak ze sa to nedalo dat prec, ale tak podla mna nic nie je nemozne a aj na to nejaky sikovny t-pack prisiel.. takze staci len hladat
mno mne to uz par krat opravoval moj krsny- on je grafik a do pocitacov sa dost slusne rozumie.. ale ked si moj pc nainstaloval aktualizacie tak sa to zase poondilo.. moj pc je velmi mily..
Len nesprav nieco, co ti poradia cudzi ludia (na nete), radsej vyhladaj fakt niekoho, kto sa do toho rozumie. Ja som to tiez tak spravila a este vyse som to dojebala nez to bolo, krsny, co robi cele roky s pc ma za to skoro prizabil... Aj ked ja som mala iny problem, nastastie ja to mam legalne, takze problemy nemam ziadne
Jasne @tunidlo , mam 13 Určite by som nebola taka prijebana, ze by som pisala z dvoch nickov do tej istej diskusie a este tesne pod seba. Ked uz tak by som si pritakavala trochu nenanapadnejsie
Nebola to čistá irónia, s tým alkoholom som to myslel "vážne", mal som taký pocit ... Ale aj tak tam kúsok irónie bol, inak by to nebol môj príspevok ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
žiadny warez čo nevieš čítať???
a s kompom ti to nic nespravi nemaj boja a xcelo by to slusny crack abo licenciu co narobis...
Inak mám taký zvláštny dojem a ešte k tomu je piatok ... Tak ma napadá ... Nepila si trochu?
A k tej otazke sa radsej nevyjadrujem, len k tomu piatku, to je jedno, aky je den, pije sa vtedy ked mas dôvod a chut
No prehnala, to znie tak ... Tak previnilo ...
Ale akosi ten príspevok na mňa pôsobil nejak "inak" a pár piatkových pohárikov by tomu všetkému dalo dosť zmysel, preto ten pocit ...