ano, ale nejak som presvedcena ze len po tom ked uz ste spolu chodili alebo ste si aspon vyjasnili tieto veci... mam najlepsieho kaamrata, ktoreto frajerka sa ma proste musela naucit akceptovat, a je to fakt nieco uzasne
osobitna kategoria su gay kamosi, tych mam dost vela
Ja som si to tiež myslel že je to možné kým sme sa nejak nepohádali na pol roka a teraz sa znova kamarátime ale už nie sme BF že best friends A ona ma pred tým nijak nepriťahovala a čo ja viem tak ani ja som sa jej nepáčil ale inak sme spolu často sa prechádzali aj za ruky sa pri tom držali ale normalne ani raz ma nenapadlo že by som s ňou niečo mal čiže ono sa to dá ale nikdy to nebude navždy
co ja viem, aj hej ale vzdy to bude pre jednu stranu zlozitejsie, ak je ta holka atraktivna tak garantujem, ze ten jej kamarat najmenej raz pomyslel na to, ze by sa s nou vyspal, proste ja si myslim, ze chlapi o tom zvyknu fantazirovat ale myslim si, ze ak je to dobre priatelstvo nemalo by sa to takou hlupostou pokazit a nasledne skoncit zeny neviem ako to beru, ci tiez myslia na nieco viac alebo dokazu chlapa vnimat ako kamarata
Totalne silné? Intenzívne? No to asi nie. Také obyčajné určite áno ale také že spolu trávia strašne veľa času, majú telesný kontakt atď. Neverím Buď by musel byť chalan teplý alebo baba veľmi veľmi nepekná
áno... napr. mama má strašne uplne dobrého kamoša dlhé roky čo bol najlepší kamarát jej brata.... a oni dvaja ho (toho brata) boli hladať.... a nikdy o sebe nezmýšľali ako o potencionalnych partneroch
ja by som tiež takeho scela... proste nie len akmaráta na pol roka
môže existovať...rok, dva, päť, desať...ale vždy raz prekročia hranicu - bozkávajú sa, vyspia sa spolu (ofc hovorím o tých priateľstvách najlepší kamarát a najlepšia kamarátka...nie o takých bežných kamarátstvach)..a potom to už také nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
alebo je holka lezba a chalan gay
osobitna kategoria su gay kamosi, tych mam dost vela
moze aj nie. neviem na toto dobre odpovedat proste, aby som bol spokojny so svojou odpovedou
Ja som mala, ale teraz sa mi sprotivil
---> je to diskutabilné
ale malá pravdepodobnosť že jeden nebude chcieť niečo viac po čase
A potom som si z každého uhlu overila, že je to nemožné.
Myslím, že je to úplne super.
ja by som tiež takeho scela... proste nie len akmaráta na pol roka
podľa mňa aj keď sa priťahujú tak to ide. nemôže sa mi predsa kamarát absolútne fyzicky nepáčiť, brrr.