Co si najviac cenite na svojom zivote???ste radi ze zijete tam kde zijete??co by ste vo svojom zivote zmenili??(nemusite odpovedat na kazdu otazku, no ako chcete)cafte
cenim si, ze mam to co mam, hoci..mno ale zato som vdacna, co mam...a nie som rada, ze zijem tu, je to jedna diera, dedina najradsej by som sa odstahovala a aaa schudla a nasla si normalneho priatela, skolu a pracu a ptm vychovali normalne deti ale prilis pekne aby to bola pravda, takze sa pytam, na prevdepodobnost, ze sa to splni
najviac si cenim lasku apriatelstvo, som rad kde zijem v malej dedinke kde je cez 20 obyvatelov je tu klud necel by som byvat inde, chcel by som zmenit len to aby nebolo globalne oteplovanie a nezmizli ladovce
najviac na svojom zivote si cením priatelstvo a ked niekto neojebava a pomoze vzdy ked je treba dokaze vypocut ked mam problém proste ten clovek vie svoje..
som rada tu kde zijem aj ked je to take jebave mesto ale su tu moji priatelia moj cely zivot
spravila som vela chyb ktore by som rada teraz spravila inak ale som rada ze uz to mam za sebou a nechcem to uz vratit s5
Cenim si svoj zivot. Tam kde zijem ani nie, ale som rad, ze mam to co mam bo viem ze su ludia natom este horsie. Zmenil by som svoj zdravotny stav asi to najviac....
Cenim si to ze mam rodinu ,mam kde prespat, mam co dat do ust...mozno pre každeho samozrejmost.Teda v podstate som aj rada ze zijem tam kde zijem, aj ked nic nieje dokonale a priala by som si aby sa zmenilo par veci.Ako napriklad otec alkoholik, mama neuroticka a tak podobne.....Ale v podstate som celkom stastna
Na svojom živote si cením asi všetko - (relatívne) zdravie, priateľov, rodinu...
Nie som si istá či som rada že žijem kde žijem... mám rada náš rodinný dom a dvor, ale vedela by som si predstaviť inú lokalitu, nie tak rušnú a nie tak vzdialenú od mesta... A čo by som zmenila? Možno práve to bývanie, možno niekedy by som rada zmenila svoju povahu
Ale keď to vezmem celkovo tak som so svojím životom spokojná a nemenila by som s nikým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja sa na mojom zivote necenim nic...nenavidim to tu ...chcel by som mavat pravidelny sex s peknymi dievcatami a vela penazi(a samozrejme good health)
Odstranil by som lenivost...a pridal by som krasu
a som spokojna..ved teraz by som toho asi velmi nezmenila..
3.boze..taketo reci tak nemam rada
Som rada ze zijem tu kde zijem a nenavidim to ze sa musim stahovat
A zmenila by som minulost. Par veci ktore lutujem a na ktore nie som hrda
som rada tu kde zijem aj ked je to take jebave mesto ale su tu moji priatelia moj cely zivot
spravila som vela chyb ktore by som rada teraz spravila inak ale som rada ze uz to mam za sebou a nechcem to uz vratit s5
Zmenil by som svoj pristup k zivotu,ale antom uz pracujem...takze sa maam az prilis dobre.
Este vzdy sa najde cůlovek ktorí je natom horsie ako ja a to je dost blbe...
Som v celku rad, tam kde zijem ano. vyhovuje mi to.
Co by som vo svojom zivote zmenil? Nic by som nemenil.
Nie som si istá či som rada že žijem kde žijem... mám rada náš rodinný dom a dvor, ale vedela by som si predstaviť inú lokalitu, nie tak rušnú a nie tak vzdialenú od mesta... A čo by som zmenila? Možno práve to bývanie, možno niekedy by som rada zmenila svoju povahu
Ale keď to vezmem celkovo tak som so svojím životom spokojná a nemenila by som s nikým
a som rada tu kde žijem.Nezmenial by som asi nič...možno keď tak mojú výšku trošililinku ale ot nie je až také podstatne