mňa štve, keď som počúval interpréta kt. mal max 50 000 zhliadnutí a potom sa jeho hudba použije vo filme a každý ju pozná len na základe toho filmu
nepočúvam underground len preto, že je underground ale mám akýsi odpor k filmovej hudbe. Všeobecne keď som zvyknutý na klasiku a potom nájdem celé albumy kompozície k jednému filmu, tak si to nevypočujem
Tak gleba pocuvam uplne od jeho zaciatkov este keď som chodil na strednu nik nevedel kto tovie zrazu minuly rok prisiel banger z nazvom audio kniha a vsetci najvacsi fans ale nie zeby ma to sralo skor taky otcovsky pud pohladit toho cloveka po vlaskoch a povedat "mojeeee "
Mna dpst serie oblecenie, ktore nosia povacsine skinheadi a reneesky a teraz tie napodobeniny alebo aj ® nosia chudaci a chuderi. Zbozbujem tu subkulturu, tie drahe veci co nosim.
Kedysi, ked som počúval Queen tak to medzi rovesníkmi nebolo moc populárne, skôr im to bolo smiešne, a teraz je zrazu pre všetkých Queen láska, lebo Rami Malek
Akože napríklad Python? no, tunely mi prišli dosť odveci keď už to mal každý, našťastie to vidno už len málo ale chvíľu to malo hrozne veľa ľudí... Čo ma chvíľu sralo, lebo som to mal fakt ako jeden z prvých (niekedy 2007).
@wewo tomu ver kup si raketu,utek z nemocnice a podobne pecky . Si pamatam na strednej ked sme behali okolo školy 12 minitovku tak sme si to valili z mobilu
tak jako, fanusikov queenu sa vyrojilo och... ale tak nejak ma to nezerie, sak to je pekne ze ta kapela si ziskala aj ludi, ktori sa o nu predtym nezaujimali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale nestáva sa to často
Vedelo by ma ale naštvať, ak by tá populárna verzia bola len sprznením toho, čo mám rada
nepočúvam underground len preto, že je underground ale mám akýsi odpor k filmovej hudbe. Všeobecne keď som zvyknutý na klasiku a potom nájdem celé albumy kompozície k jednému filmu, tak si to nevypočujem
uwu whats dis
@dee99 od čias kup si raketu? tmvr