Avatar sa ani zďaleka nechytá na Shawshank .. ale k téme: nevidel som všetky filmy z týchto .. ale tie čo som videl...sú veľmi dobré filmy a zaslúžia si byť v prvej dvadsiatke
Z týchto som videla len The Shawshank Redemption, The Green Mile a Rain Man, ale tak myslím si, že ten váber je určite kvalitný. A tiež... Avatar a lepší? Ako, áno, bol to skvelý film, čo sa týka efektov, ale dej? Fajn, ale taký dosť... Proste mohlo to byť oveľa lepšie.
Avatar som nevidel, ale pamätám sa že asi na začiatku roka bol ešte na takom 40. mieste a teraz už ďaleko za stovkou, odporcov zjavne pribúda ale je to paráda keď sa tam dajú komentovať filmy
@hangtime11 pre 13rocneho chalana JE Avatar lepsi film
... co sa tyka hodnoteni na csfd ... mno volia ludia prevazne cesi a slovaci ktory sa tvaria hlboko intelektualne a beru vsetko strasne vazne... obcas sa trafia obcas nie
polovicu filmov z rebríčka som videl ale aby boli nejako najlepšie pre mňa to asi nie. ja vlastne ani nemám nejaký svoj vlastný filmový rebríček, pretože stále ma zaujme iný film alebo si ho pozriem znova a nájdem v ňom to krásne, čo som na prvýkrát nedokázal v ňom objaviť.
no hodnotenia na csfd sa malokedy zhoduju s mojimi, to co sa im paci mne sa vacsinou nepaci a povazujem za nudne a nedopozeratelne, az na par vynimiek a z toho zoznamu no povedzme mam rada uplne iny zaner takze nic z toho nie je v mojom rebricku top 20
Zhliadol som väčšinu filmov, najviac sa mi páčilo Formanove dielo. "Sedem" bol tiež skvelý... V Top 20 sú tie najznámejšie filmy, ktoré videl snáď každý. Zaujímavé sú tiež komorné filmy, ktoré kvalitou prevyšujú horeuvedených Top20, len nie sú tak známe a tie mám najradšej...
Často sa riadim hodnotením na csfd. Sem-tam síce nájdem nejaký (podľa mňa) nadhodnotený film... ale to väčšinou len pri horúcich filmových novinkách. Nadšenie u hodnotiacich rýchlo pohasne a potom sa percentá ustália tak, ako sa ustália. Takže u mňa platí, čím neaktuálnejší film, tým objektívnejšie hodnotenie.
A k tomu Avataru... myslím, že to je presne ten prípad, ktorý som tu opísala. (Tým nechcem samotný Avatar zhadzovať).
Viacero som z nich videl,nie všetky,ale myslím z toho čo poznám tak ten Shawshank tam je zaslúžene na prvej pozícii...Ale tak nedá sa to hodnotiť celosvetovo,na Slovensko sa všetky filmy nedostanú,keď to berieme ako Československo tak si myslím,že je to celkom kvalitný rebríček,ale každému sa páči niečo iné...
A k tomu,že Avatar je lepší ako 1-tka,pre mňa nikdy,aj keď Avatar je veľmi dobre zvládnutý film
@imosk Avatar sa Ti paci kvoli veku Poznam to na sebe. Ak som bol maly, oco nechapal, ako sa mi niektore filmy mozu pacit. A tak aj Avatar. Super film, keby som bol mal 13. No inac mozem povedat, ze mal pekne obrazky v 3D kine ale to tak asi vsetko
Ale ze vraj som narocny divak zamerany skor na alternativne filmy.
S prvou trojkou úplne súhlasím, aj u mňa sú to asi najlepšie filmy.... ešte mi v top 20 chýba taký Klub rváču, Matrix a Zachraňte vojína Ryana inak som s týmto rebríčkom spokojný...
@whataboutsusan@lopatka Tak poprvé: nemám 13 , trochu som sa kopol pri registrácií Po druhé : Sto ľudí , sto chutí tak niekomu sa páči avatar a niekomu vykúpenie.....
videl som len shindler"s list, ked som sa chcel riadit tymto zoznamom, shawshank som vzdal asi po desiatich minutach, takze som sa na cely rebrik vykaslal.
v celej dvojstovke je len par filmov, ktore sa daju povazovat za kukatelne - shindler"s list, psycho, good will hunting, the sixth sense.
a aj tak filmy nemam rad... s top 200 serialmi je to o niecom inom
mr.bean, himym, tbbt, red dwarf, black books, it crowd, desu nōto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
O csfd ako takom ale zmýšľam veľmi pozitívne.
----------
12 rozhnevaných mužov (novšiu verziu) sa už strašne dávno chystám vidieť.
@wale
... co sa tyka hodnoteni na csfd ... mno volia ludia prevazne cesi a slovaci ktory sa tvaria hlboko intelektualne a beru vsetko strasne vazne... obcas sa trafia obcas nie
A k tomu Avataru... myslím, že to je presne ten prípad, ktorý som tu opísala. (Tým nechcem samotný Avatar zhadzovať).
A k tomu,že Avatar je lepší ako 1-tka,pre mňa nikdy,aj keď Avatar je veľmi dobre zvládnutý film
Ale ze vraj som narocny divak zamerany skor na alternativne filmy.
Takže ? čakám čo na to poviete
Takže ? čakám čo na to poviete
opakujem to , lebo som tam nenapísal tvoje meno
v celej dvojstovke je len par filmov, ktore sa daju povazovat za kukatelne - shindler"s list, psycho, good will hunting, the sixth sense.
a aj tak filmy nemam rad... s top 200 serialmi je to o niecom inom
mr.bean, himym, tbbt, red dwarf, black books, it crowd, desu nōto...