Ahojte,
ak mate aspon par minut volneho casu, ceknite prosim portal hodnotenia skol a popripade pridajte vlastne hodnotenie.
tvojaskola.sk
Ak mate akekolvek pripomienky k web stranke ako takej, napr. nieco nefunguje, nepaci sa vam, prosim napiste tu, aleb
v tomto nevidím nejaký zmysel, je to akosi príliš jednoducho poňaté
študoval som na jednej z najlepších (alebo najlepšej, to je jedno) fakúlt danej univerzity a rád by som svojej fakulte dal dobré hodnotenie (aj keď to mi stále nepripadá ako nejaký veľmi dobrý ukazovateľ kvality), ale univerzite ako takej nejaké super pozitívne hodnotenie môžem dať len ak sa predtým opijem a budem všetko vidieť ružovo.
jednoducho, hodnotiť, spisovať klady a zápory je lepšie pri fakultách, katedrách, študijných programoch, pri univerzitách to často hovorí o ničom
aha, pardon, som si nevšimol, mohol som si odpustiť aspoň polovicu komentáru
ale aj tak mi to pripadá nedostatočné, myslím, že kvalitnejšie a hodnovernejšie hodnotenia by ste dosiahli, ak by ste sa okrem všeobecn=eho komentáru pýtali aj na konkrétne veci (napr. odbornosť pedagógov, kvalita študijného oddelenia, budova a vybavenie atď.)
kvázi objektívne a prínosné hodnotenie by bolo, keby sa porovnávali školy na ukazovateľoch, ktoré nebudú brať do úvahy len svk, aby sa ukázal širší kontext, kde je úroveň nášho školstva vsadená.
Takyto projekt hodnoteni skol vsetkych kategorii z pohladu studentov ( prip. rodicov ) uz davno bezi na daleko vyssej urovni. » www.eduworld.sk/sk/skoly/vysoke...
Pokial viem, tak spustaju novu verziu, kde toho bude este viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
študoval som na jednej z najlepších (alebo najlepšej, to je jedno) fakúlt danej univerzity a rád by som svojej fakulte dal dobré hodnotenie (aj keď to mi stále nepripadá ako nejaký veľmi dobrý ukazovateľ kvality), ale univerzite ako takej nejaké super pozitívne hodnotenie môžem dať len ak sa predtým opijem a budem všetko vidieť ružovo.
jednoducho, hodnotiť, spisovať klady a zápory je lepšie pri fakultách, katedrách, študijných programoch, pri univerzitách to často hovorí o ničom
Je moznost hodnotit aj konkretne fakulty vysokych skol:
» tvojaskola.sk/skoly/6/...
Popripade pridat k hodnoteniu danej vysokej skoly slovny komentar kde spresnis, ktore fakulty za to stoje a ktore nie.
Kazdopadne este raz dakujem za reakciu, pri dalsom vyvoji budeme brat ohlad na tvoju pripomienku.
ale aj tak mi to pripadá nedostatočné, myslím, že kvalitnejšie a hodnovernejšie hodnotenia by ste dosiahli, ak by ste sa okrem všeobecn=eho komentáru pýtali aj na konkrétne veci (napr. odbornosť pedagógov, kvalita študijného oddelenia, budova a vybavenie atď.)
Pokial viem, tak spustaju novu verziu, kde toho bude este viac.