to bolo dopredu jasne, ved to uple islo dole vodou.. pocet kapiel, stageov, navstevnikov a dni klesal, vstupne rastlo. 2006 bol podareny, potom to vzali do ruk rakusania, presunul sa datum na obdobie, kedy nebyva dobre pocasie a hodokvas uplne stratil atmosferu.
nuz ja som na hodokvasi nikdy nebola ale podla toho co som videla a citala sa to uz neuberalo az tak dobry smerom...ta verim ze prestavka im prospeje a si zhodnotia v gebuliach ze jak by bolo lepsie aby vyzerau toten festival.
haha tak ostaneš na Snina feste xD .. aj keď rok čo rok je to oničom ( aj keď aspon toho reoku to zachránili Polemic a Kabát ) .. no možno sa nejako porieši ..
nič lepšie, ako ho tento rok zrušiť, ani nemohli urobiť... keby tento rok bol, tak to je jednoznačne jeho posledný ročník, lebo by stratili aj tých posledných pár fanúšikov. zlá organizácia, zlé ozvučenie, smrad, neatmosféra...
nevravím, že som sa minulý rok nezabavila, ale už sa to menilo na akýsi snina/šírava/orava/mara/orange fest leto summer, len s lepšími interpretmi.
hodokvas bol pre mna uplne srdcova zalezitost aj ked som tam bola len raz, pretoze sa mi pacil jeho povod... vznikol ako maly nekomercny festival a postupne sa rozvinul... nebol zalozeny vylozene za cielom zarobit strasne prachy hned od zaciatku... a ked som tam bola, citila som sa tam velmi dobre.. verim v jeho navrat
myslim ze kto zazil tento rok Pohodu, tak uz ma jasno v tom, aky je najlepsi slovensky festival.. uroven Hodokvasu to tento rok iba potvrdila..
POHODAAAAAAA
tak to je vaazne smutne,ked uz ludia nevedia dopomoct k tomu zeby ,tento festival fungoval aj nadalej ... JE TO JEDNODUCHO I...N...D...E...P...E...N...D...E...N...T FEST
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Na prvom feste, kde som bol som bol prave na Hodokvase DD ale uz davno
Minuly rok som sa citil ako sardinka v konzerve, ktorej ani olej nedali a dlho cakali na to, kym ma vyberu a uvaria.
Aj to som nebol uvareny, rovno ma zozrali SO SUCHYM ROZKOM!
su i lepsie plany na praudniny
nevravím, že som sa minulý rok nezabavila, ale už sa to menilo na akýsi snina/šírava/orava/mara/orange fest leto summer, len s lepšími interpretmi.
POHODAAAAAAA